Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που τρώτε για την προσωπικότητά σας

Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που τρώτε για την προσωπικότητά σας

Τρώτε αργά

Σας αρέσει να απολαμβάνετε το γεύμα σας και δεν βιάζεστε να τελειώσετε.
Προσπαθείτε να εκτιμάτε κάθε στιγμή στη ζωή σας. Η δουλειά δε σας αγχώνει και προτιμάτε να κάνετε κάτι καλά και αργά, παρά γρήγορα και τσαπατσούλικα. Στις σχέσεις σας πάντα ζείτε στη στιγμή, πράγμα που μπορεί να κάνει τους καβγάδες πιο έντονους και τις ωραίες στιγμές πιο απολαυστικές.
Η εντύπωση που δίνεται ότι δεν έχετε αίσθηση του χρόνου μπορεί να εκνευρίσει τους γύρω σας, αλλά μη σας αποτρέψει αυτό από το να είστε ο εαυτός σας. Συνεχίστε να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή, αλλά μην αφήνετε τις καταστάσεις να σας προσπεράσουν.

Τρώτε γρήγορα

Οι προθεσμίες είναι το φόρτε σας, είστε πολυπράγμων με υγιή αίσθηση του ανταγωνισμού και το μυαλό σας συχνά είναι 10 βήματα μπροστά. Στις σχέσεις συνήθως βάζετε τις ανάγκες του άλλου πάνω από τις δικές σας.
Παρόλα αυτά, ο τρόπος που τρώτε ίσως σημαίνει ότι δεν αφιερώνετε αρκετό χρόνο στον εαυτό σας. Μην προσπερνάτε τις όμορφες στιγμές πάνω στη βιασύνη σας!

Τρώτε οργανωμένα


Δεν θέλετε να μπερδεύετε τις γεύσεις μεταξύ τους.
Σας αρέσει να έχετε τα πάντα συμμαζεμένα και οργανωμένα και κάνετε τα πάντα για να αποφύγετε τις περίπλοκες καταστάσεις. Στη δουλειά αυτό σας βοηθάει να έχετε επαφή με το τι πρέπει να γίνει και να είστε προετοιμασμένοι για απρόβλεπτες καταστάσεις. Στο σπίτι όμως μάλλον είστε αυτός που πάντα πρέπει να καθαρίσει και να πλύνει τα πιάτα.
Προσοχή γιατί μπορεί να αγχωθείτε υπερβολικά αν τα πράγματα βγουν εκτός σχεδίου. Πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι.

Ο περιπετειώδης


Σας αρέσει να δοκιμάζετε νέα, εξωτικά φαγητά.
Ποτέ κανείς δε θα σας αποκαλέσει βαρετό. Σας αρέσει να παίρνετε ρίσκα και συχνά σας βγαίνουν σε καλό, μακροπρόθεσμα. Στη δουλειά δε διστάζετε να παρουσιάσετε τις τολμηρές ιδέες σας, ενώ η περιπετειώδης φύσης σας προσελκύει γύρω σας πολλούς φίλους, που σας θαυμάζουν για τη γενναιότητά σας.
Η στάση ζωής σας είναι κάτι που δεν πρέπει ποτέ να αλλάξετε, απλά προσέξτε να μην πιέζετε πολύ τους άλλους να σας ακολουθήσουν. Δεν είναι για όλους!

Ο απομονωτής

Τρώτε μόνο ένα είδος φαγητού τη φορά και φροντίζετε πάντα να το τελειώσετε πριν περάσετε στο επόμενο.
Έχετε εμμονή με την λεπτομέρεια και σκέφτεστε τα πάντα διεξοδικά, ακόμη κι όταν οι άλλοι σας θεωρούν τρελούς! Εσείς ξέρετε ότι υπάρχει ένα μοτίβο, μία μέθοδος, πίσω απ” οτιδήποτε κάνετε. Γι” αυτό άλλωστε σας εκτιμούν στη δουλειά σας: προσέχετε πάντα την λεπτομέρεια.
Προσπαθήστε μόνο να μην απομακρύνετε τους γύρω σας με την άκαμπτη συμπεριφορά σας.

Τρώτε ανάκατα


Ανακατεύετε όλο το φαγητό μαζί και παίρνετε μικρές μπουκιές που έχουν… απ” όλα!
Είστε πολύ δυνατός άνθρωπος και νιώθετε ότι μπορείτε ν” αντέξετε πολλά. Ειδικά στη δουλειά σας λατρεύουν επειδή είστε διατεθιμένοι να αναλάβετε τόσες πολλές ευθύνες, ενώ ως εξωστρεφής τύπος έχετε υγιείς σχέσεις αφιερώνοντας χρόνο σε όλα τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας.
Μήπως το παρακάνετε όμως μερικές φορές; Βάλτε προτεραιότητες!

Ο θορυβώδης


Σας αρέσει να ρουφάτε την σούπα ή να μασάτε δυνατά και με περηφάνια.
Είστε ελεύθερο πνεύμα που δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς. Θέτετε τους δικούς σας κανόνες, πράγμα που συχνά θαυμάζουν σε εσάς. Δε φοβάστε να δείξετε ποιος είστε και τι ακριβώς θέλετε.
Ο ευθύς τρόπος σας όμως μπορεί να είναι άβολος για κάποιους ανθρώπους και σε κάποιες περιπτώσεις, το να τρώτε με το στόμα κλειστό μπορεί να σας πάει μπροστά.

Ο επιλεκτικός


Θέλετε το φαγητό σας να είναι ακριβώς όπως «πρέπει» να είναι!
Πραγματικά κάνετε θαύματα αν νιώθετε ασφαλής και γι” αυτό προτιμάτε δουλειές που τις ξέρετε και από την καλή και από την ανάποδη. Έχετε όμως και πολύ καλή διαίσθηση, δε φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις και «διψάτε» για γνώση.
Δεν είναι κακό να ξέρετε τι θέλετε και πως το θέλετε, αλλά αν αποφασίσετε να γίνετε λίγο πιο περιπετειώδης ίσως ανακαλύψετε πράγματα για τον εαυτό σας που ούτε καν φανταζόσασταν!
ΠΗΓΗ
Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που τρώτε για την προσωπικότητά σας Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που τρώτε για την προσωπικότητά σας Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5
Από το Blogger.