Υποφέρετε από δυσκοιλιότητα, φούσκωμα και φυσικά αέρια; Πιέστε αυτό το σημείο και θα λύσετε το πρόβλημα σας σε λίγη ώρα

Η πιεσοθεραπεία είναι μια πολύ παλιά μέθοδος που έχει χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί παρόμοιες αρχές όπως αυτές του βελονισμού και το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο – προωθεί τη χαλάρωση, την ευεξία και θεραπεύει τις ασθένειες.

Με τη βοήθεια αυτής της μεθόδου, μπορείτε να απαλλαγείτε από τη δυσκοιλιότητα, τα φυσικά αέρια, και το φούσκωμα σε λίγη ώρα. Η μέθοδος είναι πολύ απλή και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι το εξής:

Πρώτα απ ‘όλα θα πρέπει να βρείτε αυτό το σημείο, που είναι τοποθετημένο δύο δάχτυλα κάτω από τον ομφαλό, και τότε θα πρέπει να αρχίσετε να του κάνετε μασάζ για 1 λεπτό. Το μασάζ σε αυτό το σημείο βοηθά στην ανακούφιση του πόνου στην κοιλιά και στο κάτω μέρος της πλάτης, στην ανακούφιση της δυσκοιλιότητας, των φυσικών αερίων, και των πεπτικών προβλημάτων . Μπορείτε να πατήσετε αυτό το σημείο με τα δάχτυλά σας. Εάν η πίεση του δακτύλου σας φαίνεται πολύ, μπορείτε απλά να πατήσετε το σημείο με την παλάμη σας. Πατήστε αυτό το σημείο για ένα λεπτό και επικεντρωθείτε στις βαθιές αναπνοές.

Θα παρατηρήσετε τα αποτελέσματα αμέσως, θα απαλλαγείτε από τη δυσκοιλιότητα,το φούσκωμα και τα αέρια μέσα σε λίγη ώρα
ΠΗΓΗ
Υποφέρετε από δυσκοιλιότητα, φούσκωμα και φυσικά αέρια; Πιέστε αυτό το σημείο και θα λύσετε το πρόβλημα σας σε λίγη ώρα Υποφέρετε από δυσκοιλιότητα, φούσκωμα και φυσικά αέρια; Πιέστε αυτό το σημείο και θα λύσετε το πρόβλημα σας σε λίγη ώρα Reviewed by Unknown on 19:00 Rating: 5
Από το Blogger.