Έτσι θα πουλήσεις το μεταχειρισμένο σου αμάξι σε τιμή καινούριου

Ιδιοφυΐα αποδείχτηκε ένας Βρετανός!

Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης, μια καινούρια Cayman 718 με το δίλιτρο κινητήρα turbo των 300 ίππων, κοστίζει στη Βρετανία περίπου 55.000€. Με τα χρήματα δηλαδή που θα πάρει ο Μπέζαν από την πώληση του μεταχειρισμένου του, αγοράζει το νέο καινούριο μοντέλο και του μένουν και 7.500€ κέρδος.

Πως θα καταφέρει κάτι τέτοιο; Μέσω Instagram, καλεί 2.500 από τους ακολούθους τους να συμμετέχουν με 25€ (20 λίρες Αγγλίας) σε μια κλήρωση, στην οποία το έπαθλο θα είναι η μεταχειρισμένη Porsche Cayman. Το «τυράκι» είναι η αγορά ενός σπορ αυτοκινήτου με μόλις 25€, το όφελος όμως για τον ίδιο είναι τεράστιο.

Όπως ο ίδιος δηλώνει, θα γίνει κανονική κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων και όποιος πληρώσει πολλαπλάσιο των 25€, θα έχει αντίστοιχες συμμετοχές και μεγαλύτερες πιθανότητες στην κλήρωση.

Φυσικά, για να πετύχει μια τέτοια πρωτότυπη διαδικασία πώλησης/κλήρωσης μεταχειρισμένου, πρέπει να υπάρχουν και οι απαραίτητες προϋποθέσεις. Κυριότερη, το αυτοκίνητο να είναι πραγματικά ιδιαίτερο και όχι κάποιο ρημάδι. Τέτοιο δηλαδή που να αποτελεί άπιαστο όνειρο για κάποιους, έτσι ώστε το όποιο κόστος συμμετοχής να φαίνεται εξαιρετικά μικρό. Ταυτόχρονα, απαραίτητοι είναι οι τουλάχιστον χιλιάδες ακόλουθοι στο Instagram ή σε όποια άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης επιλέξει κανείς.
Έτσι θα πουλήσεις το μεταχειρισμένο σου αμάξι σε τιμή καινούριου Έτσι θα πουλήσεις το μεταχειρισμένο σου αμάξι σε τιμή καινούριου Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5
Από το Blogger.