ΚΗΠΟΣ-ΜΠΑΛΚΟΝΙ: 40+ ΙΔΕΕΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ για ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ χώρους με ΒΟΤΣΑΛΑ-ΠΕΤΡΕΣ

Μικρά και μεγαλύτερα βότσαλα, ακανόνιστες ή συμμετρικές επίπεδες πέτρες - πλάκες για επιστρώσεις, πέτρες μεγάλου όγκου. Μεμονωμένα ή και συνδυαστικά μεταξύ τους θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε την αυλή ή τον κήπο σας με τρόπο φυσικό, ενώ μικρού μεγέθους διακοσμητικές κατασκευές από μικρές πέτρες ή βότσαλα θα μπορούν να τοποθετηθούν και σε μπαλκόνια.
Βασικό τους πλεονέκτημα ότι μένουν ανεπηρέαστες από τις καιρικές συνθήκες και τον χρόνο ενώ και το κόστος τους είναι κατά πολύ μικρότερο από πολλά υλικά διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων.


Για παράδειγμα ένας βραχόκηπος που θα πλαισιώσετε με ανθεκτικά φυτά και πέτρες, θα παραμείνει "ζωντανός" με ελάχιστες φροντίδες σε σχέση με το αν τοποθετούσατε στο αντίστοιχο σημείο π.χ γκαζόν το οποίο είναι πολύ πιο ευαίσθητο τους χειμερινούς μήνες, απαιτεί συχνό πότισμα το καλοκαίρι και τακτικό κούρεμα.

Τόσο σε ειδικά καταστήματα με υλικά για διαμορφώσεις κήπων όσο και σε κοινές μάντρες οικοδομικών υλικών θα βρείτε βότσαλα, πέτρες, βράχους κλπ. διαφόρων τύπων, μεγεθών και αποχρώσεων ενώ και σε άλση, δάση, παραλίες κλπ. ίσως εντοπίσετε επίσης πέτρες που πιθανώς σας εξυπηρετούν για παρόμοια χρήση.





































ΚΗΠΟΣ-ΜΠΑΛΚΟΝΙ: 40+ ΙΔΕΕΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ για ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ χώρους με ΒΟΤΣΑΛΑ-ΠΕΤΡΕΣ ΚΗΠΟΣ-ΜΠΑΛΚΟΝΙ: 40+ ΙΔΕΕΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ για ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ χώρους με ΒΟΤΣΑΛΑ-ΠΕΤΡΕΣ Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5
Από το Blogger.