Αν έχετε ένα από αυτά τα 7 χαρακτηριστικά τότε(μάλλον) δεν είστε και πολύ φυσιολογικά άτομα

NORMAL
Δεν είναι εύκολο να είσαι φυσιολογικός.
Υπάρχουν περίπου 7 εκατομμύρια άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη και το να προσπαθεί κάποιος να συμβαδίσει με όλους αυτούς είναι στα αλήθεια κάτι το εξουθενωτικό.
Ευτυχώς, το βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι AsapScience του Υοutube μας δίνει μία μικρή γεύση ώστε να καταλάβουμε τι κάνουμε διαφορετικά από όλο τον άλλο κόσμο.
1. Μπορείτε να γυρίσετε τη γλώσσα σας;
Προς εκείνους που δεν μπορούν να γυρίσουν τη γλώσσα τους: Σόρρυ, αλλά δεν είστε και πολύ νορμάλ, καθώς το 65 με 85% των ανθρώπων παγκοσμίως μπορούν να το κάνουν.
2. Έχετε κόκκινα μαλλιά:
Όσοι έχετε φυσικά κόκκινα μαλλιά συγκαταλέγεστε στο 0,5% του παγκόσμιου πληθυσμού «κοκκινοτρίχηδων».
3. Έχετε ακόμα τους φρονιμίτες σας;
Aν εξακολουθείτε να έχετε φρονιμίτες τότε ανήκετε στη μειονότητα. Συνολικά το 65% των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο έχουν αφαιρέσει τους φρονιμίτες τους.
4. Είστε αριστερόχειρες;
Σύμφωνα με το LiveScience μόνο το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού γράφει με το αριστερό χέρι.
5. Είστε παντρεμένοι;
Aν δεν έχετε φορέσει ακόμα το δαχτυλίδι δεν είστε και τόσο συμβατοί με τον υπόλοιπο πληθυσμό καθώς 4 στους 5 ενήλικες παγκοσμίως είναι παντρεμένοι.
6. Έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο;
O Φεβρουάριος είναι ο λιγότερο δημοφιλής μήνας όσον αφορά στις γεννήσεις. Οι περισσότεροι από εμάς έχουν γεννηθεί τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.
7. Πίνετε γάλα;
Aν απολαμβάνετε καθημερινά ένα ποτήρι φρέσκο γάλα χωρίς να έχετε δυσάρεστα αποτελέσματα τότε σίγουρα δεν είστε και τόσο φυσιολογικοί καθώς το 75% των ενηλίκων παγκοσμίως έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.

Πηγή: Independent
Αν έχετε ένα από αυτά τα 7 χαρακτηριστικά τότε(μάλλον) δεν είστε και πολύ φυσιολογικά άτομα Αν έχετε ένα από αυτά τα 7 χαρακτηριστικά τότε(μάλλον) δεν είστε και πολύ φυσιολογικά άτομα Reviewed by olablogs on 11:30 Rating: 5
Από το Blogger.