«Αλλάξτε σπίτι» χωρίς να μετακομίσετε: Η νέα μόδα στους τοίχους που θα μεταμορφώσει το χώρο σας

Ζείτε εδώ και χρόνια στο ίδιο σπίτι και χρειάζεστε μια αλλαγή; Η μετακόμιση δεν είναι η μόνη λύση. Μπορείτε να αλλάξετε απλά τους τοίχους του σπιτιού σας.

Οι τοίχοι είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε δωματίου και φυσικά οι αποχρώσεις τους, δίνουν την ιδιαίτερη αίσθηση του χώρου. Σε συνδυασμό με τη σωστή διακόσμηση, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τους τοίχους σας για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό εσωτερικό στα δωμάτιά σας.

Υπάρχει μια νέα μόδα στους τοίχους, η οποία ήρθε για να μείνει και την υιοθετούν όλο και περισσότεροι: το μέταλλο! Μέσα στο 2016 είδαμε πολλά πράγματα να έρχονται και να φεύγουν, ένα όμως από αυτά φαίνεται πως έμεινε σταθερό. Μιλάμε για τις μπρούτζινες, τις χρυσές και τις χάλκινες αποχρώσεις! Τις βλέπαμε παντού και θα συνεχίσουμε να τις βλέπουμε.

Και ενώ η εμμονή για τη διακόσμηση με μεταλλικά στοιχεία συνεχίζεται, φαίνεται πως οι προκλήσεις γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Τελικά, βλέπουμε πως η μόδα αγαπάει τόσο πολύ τα μεταλλικά στοιχεία που αποφάσισε να μεταφέρει το μέταλλο και στους τοίχους!

Ενώ, λοιπόν, το 2016 ήταν η χρονιά των μεταλλικών στοιχείων, το 2017 θα είναι η χρονιά των μεταλλικών τοίχων. Όσο περίεργο και να σας ακούγεται, η μόδα αυτή ξεκίνησε από κάποια ακριβά ξενοδοχεία και μεταφέρεται πλέον και στα σπίτια.

ΠΗΓΗ
«Αλλάξτε σπίτι» χωρίς να μετακομίσετε: Η νέα μόδα στους τοίχους που θα μεταμορφώσει το χώρο σας «Αλλάξτε σπίτι» χωρίς να μετακομίσετε: Η νέα μόδα στους τοίχους που θα μεταμορφώσει το χώρο σας Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.