Παράξενα: Ο πιο αργός αθλητής που συμμετέχει στα 100μ! (VIDEO)




Ενας αθλητής από το την Αμερικανική Σαμόα διασκέδασε το πλήθος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Νταεγού, συμμετέχοντας στα προκριματικά των 100μ και κάνοντας τον μοναδικό χρόνο 15.66 δευτερόλεπτα δευτερόλεπτα.

Ο Σογκελάου Τουβαλού από το μικρός έθνος του Νότιου Ειρηνικού της Αμερικανικής Σαμόα  αρχικά ήλπιζε να πάει στη Νότια Κορέα για να συμμετάσχει στη σφαιροβολία.
Αλλά όταν απέτυχε να προκριθεί στην διοργάνωση, ο 17χρονoς αποφάσισε να στρέψει την προσοχή του στα 100μ και μπήκε στους προκριματικούς γύρους.
Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο Τουβαλού άργησε υπερβολικά να εκκινήσει μένοντας μισό μέτρο πίσω από τους υπόλοιπους πριν καν ξεκινήσει και στη συνέχεια έμεινε μέτρα μακριά τερματίζοντας περίπου 5 δευτερόλεπτα πιο αργά από το νικητή.
Ωστόσο, ο Τουβαλού, που προπονείτο 4 ώρες την ημέρα για ένα μήνα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όχι μόνο δεν απογοητεύτηκε αλλά παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος από τη συμμετοχή του.
«Πιστεύω στον εαυτό μου. Αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», είπε ο 17χρονος.


http://koupepi-press.com
Παράξενα: Ο πιο αργός αθλητής που συμμετέχει στα 100μ! (VIDEO) Παράξενα: Ο πιο αργός αθλητής που συμμετέχει στα 100μ! (VIDEO) Reviewed by Unknown on 00:06 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.