Εστιατόριο σέρβιρε πιάτο με… ανθρώπινα πόδια (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σάλος στη γειτονική χώρα μετά την είδηση ότι κινεζικό εστιατόριο σέρβιρε ανθρώπινα μέλη σε πελάτες...

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media, αναρτήθηκε από σερβιτόρο της επιχείρησης και προκαλεί φρίκη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάντοβα.

Στο άρθρο της βρετανικής εφημερίδας επισημαίνεται ότι τουρίστες από τη Σλοβενία πήγαν να δειπνήσουν στο κινεζικό εστιατόριο, επιλέγοντας τη σπεσιαλιτέ του μαγαζιού: τα πόδια αρκούδας! Ο σερβιτόρος ανέβασε μια φωτογραφία με δύο κομμένα ανθρώπινα πόδια μέσα σε μπολ, υποστηρίζοντας ότι... αυτά είναι τα πόδια αρκούδας που έφαγαν οι πελάτες.

Η φωτογραφία που έγινε viral κινητοποίησε τις ιταλικές αρχές, μετά από καταγγελία κατοίκου της πόλης. Η αστυνομία διεξήγε έρευνες στην επιχείρηση, όπου εντόπισε δεκάδες κιλά κατεψυγμένου κρέατος και ψαριών αμφιβόλου ποιότητας .

Το επίμαχο φωτογραφικό υλικό εστάλη σε ιατροδικαστή, ο οποίος ανέφερε ότι φαίνεται να πρόκειται για ανθρώπινα μέλη, ωστόσο πρόσθεσε πως χρειάζεται περισσότερη έρευνα προκειμένου να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα.

ΠΗΓΗ
Εστιατόριο σέρβιρε πιάτο με… ανθρώπινα πόδια (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) Εστιατόριο σέρβιρε πιάτο με… ανθρώπινα πόδια (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) Reviewed by Unknown on 09:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.