Υπήρχε μια ακόμη τέταρτη μαύρη πυραμίδα στην Γκίζα!!

Κάθε φορά που μιλάμε για την αρχαία Αίγυπτο, δεν μπορεί κανεις να μην σκεφτεί τις Πυραμίδες που βρίσκονται στο οροπέδιο της Γκίζας και τα μυστήρια πίσω από αυτές τις συναρπαστικές αρχαίες δομές.

Ενώ σήμερα όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν τρεις πυραμίδες στο οροπέδιο της Γκίζας, η αλήθεια είναι άλλη, σύμφωνα με τα αρχαία κείμενα υπήρχε μια τέταρτη πυραμίδα στην Γκίζα, αλλά ήταν διαφορετική από τις άλλες. Αυτή η αινιγματική μαύρη πυραμίδα ηταν από ένα είδος γρανίτη πιο μαύρο απο καθε πέτρα"

Κατά τη διάρκεια της περιόδου του 1700, ο Frederic Norden, ένας καπετάνιος του δανικού ναυτικού και εξερευνητής, καταγράφει στις σημειώσεις του αυτη την τετάρτη πυραμίδα, και τις δομές που ηταν γύρω απο τις πυραμίδες, συμπεριλαμβανομένων αγάλματα, φαραωνικά μνημεία, μικρές πυραμίδες κλπ.

Όλα αυτά δημοσιεύθηκαν μετα τον θάνατο του στο: Voyage d'Egypte et de Nubie. Σε αυτό το συναρπαστικό και αρχαίο βιβλίο, ο Δανός εξερευνητής περιγράφει μια τέταρτη πυραμίδα στην Γκίζα.


Στη σελίδα 120 του βιβλίου του :Voyage d'Egypte et de Nubie (Ταξίδια στην Αίγυπτο και τη Νουβία)O Norden περιγράφει την μυστηριώδη πυραμίδα :"Oι κύριες πυραμίδες είναι στα νότια-ανατολικά της Γκίζας. Εκεί είναι τέσσερις από αυτές που εξάπτουν την περιέργεια..

Οι δύο πυραμίδες προς τα βόρεια είναι οι μεγαλύτερες με 150 μέτρα ύψος. οι άλλες δύο είναι μικρότερες, αλλά η μια έχει κάποιες ιδιαιτερότητες.Είναι επικαλυμμένη, με κατι που ξεχωρίζει απο τις άλλες. Είναι πιο μαύρη απο την κοινή μαύρη πέτρα,πιο σκληρή απο γρανίτη,που στην κορυφή της είναι μια κιτρινωπή πέτρα. " .

Οι ερευνητές και οι αιγυπτιολόγοι έχουν την τάση να απορρίπτουν την ιδέα μιας τέταρτης μαύρης πυραμίδας στην Γκίζα, γεγονός που υποδηλώνει ότι το σφάλμα θα μπορούσε να λάβει μία από τις pirámides'satallite «καλεί Menakure ως τέταρτη πυραμίδα. Ωστόσο, αυτό είναι αντιφατικό, όπως περιγράφεται ο Norden με ακρίβεια, η τετάρτη πυραμίδα είναι κατασκευασμένη από μαύρη πέτρα που είναι πιο σκληρή και απο τον γρανίτη.

Είναι ενδιαφέρον ότι, η περιγραφή και οι απεικονίσεις του Norden είναι άριστης ποιότητας, με την τέταρτη μαύρη πυραμίδα σε κάποια απόσταση από τις τρεις γνώστες πυραμίδες της Γκίζας. Στο βιβλίο του ,ο Norden επίσης περιγράφει και υποδεικνύει την ύπαρξη ακομα άλλων επτά (ενδεχομένως ακόμη και οκτώ), μικρών πυραμίδων στο οροπέδιο της Γκίζας.
Υπήρχε μια ακόμη τέταρτη μαύρη πυραμίδα στην Γκίζα!! Υπήρχε μια ακόμη τέταρτη μαύρη πυραμίδα στην Γκίζα!! Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.