Η Σπαζοκεφαλιά που τρελαίνει κόσμο! Εσύ πόσες τρύπες βλέπεις στην μπλούζα της εικόνας; Η απάντηση δεν είναι η πρώτη που σου έρχεται στο μυαλό! - See more at: http://newsone.gr/paraxena/1186077-i-spazokefalia-pou-trelaini-kosmo-esi-poses-tripes-vlepis-stin-mplouza-tis-ikonas-i-apantisi-den-inai-i-proti-pou-sou-erchetai-sto-mialo#sthash.ffXGt2PN.dpuf

Όταν πρέπει να σκεφτούμε γρήγορα σε σπαζοκεφαλιές, οι περισσότεροι εμπιστεύονται το ένστικτό τους και εμμένουν στις αρχικές τους απαντήσεις. Αλλά υπάρχουν σπαζοκεφαλιές που κρύβουν περισσότερα στοιχεία, που δεν είχαμε σκεφτεί με την πρώτη. 

Θα πρέπει να σκεφτείτε αφηρημένα και να αγνοήσετε τα αρχικά σας ένστικτα για να βρείτε τη σωστή απάντηση σε αυτή τη σπαζοκεφαλιά!

Κοιτάξτε καλά την παρακάτω εικόνα. Πρέπει να μετρήσετε πόσες τρύπες υπάρχουν σε αυτό το παλιό μπλουζάκι. Αρχικά η απάντηση φαίνεται προφανής, αλλά σκεφτείτε καλύτερα.

Πολλοί θα απαντήσουν ότι η σωστή απάντηση είναι 2 τρύπες, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αυτό όμως σημαίνει ότι κάθε πλευρά της μπλούζας (μπροστά και πίσω) έχει 2 τρύπες που διαπερνούν τη μπλούζα. Αν απαντήσατε 4 τρύπες, τότε ακόμα δεν πέσατε μέσα.

Επιπροσθέτως στις τέσσερις τρύπες μπροστά και πίσω, υπάρχουν και τα βασικά ανοίγματα της μπλούζας για τα χέρια, το κεφάλι και τον κορμό! Αν τα αθροίσουμε όλα το σύνολο βγαίνει 8!
Έτσι στην πραγματικότητα υπάρχουν συνολικά 8 τρύπες σε αυτό το δύσκολο και διασκεδαστικό γρίφο! Αν λοιπόν το βρήκατε εξαρχής, τότε ανήκετε στο 17% του πληθυσμού που βρήκε τη σωστή απάντηση!
Η Σπαζοκεφαλιά που τρελαίνει κόσμο! Εσύ πόσες τρύπες βλέπεις στην μπλούζα της εικόνας; Η απάντηση δεν είναι η πρώτη που σου έρχεται στο μυαλό! - See more at: http://newsone.gr/paraxena/1186077-i-spazokefalia-pou-trelaini-kosmo-esi-poses-tripes-vlepis-stin-mplouza-tis-ikonas-i-apantisi-den-inai-i-proti-pou-sou-erchetai-sto-mialo#sthash.ffXGt2PN.dpuf Η Σπαζοκεφαλιά που τρελαίνει κόσμο! Εσύ πόσες τρύπες βλέπεις στην μπλούζα της εικόνας; Η απάντηση δεν είναι η πρώτη που σου έρχεται στο μυαλό! - See more at: http://newsone.gr/paraxena/1186077-i-spazokefalia-pou-trelaini-kosmo-esi-poses-tripes-vlepis-stin-mplouza-tis-ikonas-i-apantisi-den-inai-i-proti-pou-sou-erchetai-sto-mialo#sthash.ffXGt2PN.dpuf Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.