Κατέγραψαν σε βίντεο ύπαρξη ΓΟΡΓΟΝΩΝ... Δείτε το!

Σύμφωνα με άρθρο της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών, που δημοσιεύτηκε σε γνωστό περιοδικό με τίτλο «αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη Υδάτινου ανθρωποειδούς», «Οι γοργόνες που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε έργα ζωγραφικής σε σπήλαια στα τέλη της Παλαιολιθικής περιόδου περίπου το 30.000 χρόνια π.Χ, υπάρχουν και ζουν σε όλους τους ωκεανούς του κόσμου».

Ο Εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών Σάντι Νίξον είπε: «Εμπειρογνώμονες που συγκεντρώθηκαν στο νησί της Αϊτής και εξέτασαν όλα τα γνωστά στοιχεία που έχουν σχέση με την εμφάνιση γοργόνων, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, και δηλώνουν με έμφαση, ότι υπάρχουν υβρίδια που είναι μισός άνθρωπος και μισό ψάρι και ότι ζουν ειρηνικά μεταξύ μας».

Οι ειδικοί ισχυρίζονται πως οι γοργόνες ζουν στην πλειοψηφία στα θερμά νερά της Καραϊβικής και της Μεσογείου, αλλά έχουν εντοπιστεί και στην περιοχή του Ειρηνικού και Νότιου Ατλαντικού Ωκεανού.



ΠΗΓΗ
Κατέγραψαν σε βίντεο ύπαρξη ΓΟΡΓΟΝΩΝ... Δείτε το! Κατέγραψαν σε βίντεο ύπαρξη ΓΟΡΓΟΝΩΝ... Δείτε το! Reviewed by Unknown on 02:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.