Η ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ

Γέφυρα που ουρλιάζει βρίσκεται στο Ohio των Η.Π.Α και έχει πάρει το όνομα της από τα διάφορα παράξενα περιστατικά που συμβαίνουν στην γέφυρα. Η γέφυρα αυτή έχει αρκετά ονόματα στο παρελθόν (the Short line, Big Four, New York Central κ.α.). Οι μύθοι σήμερα γύρο από την γέφυρα οργιάζουν και αναφέρονται σε πολλούς θανάτους που έχουν συμβεί.

Κάτω από την γέφυρα υπάρχουν σιδηροδρομικές γραμμές, κάποτε την στιγμή που περνούσε ένα τρένο από κάτω εξερράγη η μηχανή του και δύο μηχανικοί σκοτώθηκαν (κάποιοι αναφέρουν πως το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε σε άλλο μέρος). Επίσης λέγετε, πως έχουν πεθάνει αρκετοί ακόμα μηχανικοί τρένων εξαιτίας ατυχημάτων που έχουν συμβεί σε τρένα κάτω από την γέφυρα. Άλλη μία ιστορία λέει πως έχει αυτοκτονήσει μία κοπέλα πηδώντας από την γέφυρα και μία άλλη κοπέλα κρεμάστηκε λόγω ερωτικής απογοήτευσης. Επίσης φημολογείται ότι μία μητέρα πέταξε το μωρό της από την γέφυρα.

Με βάση όλες αυτές τις ιστορίες ο μύθος λέει ότι στην γέφυρα αυτή, ακούς τους ανθρώπους
που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο σημείο. Ακόμα η γέφυρα θεωρείται στοιχειωμένη και έχουν αναφερθεί θεάσεις πνευμάτων και πάνω στην γέφυρα αλλά και κάτω από αυτήν και πως στο μέρος αυτό πραγματοποιούνται τελετές.

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω όλα τα περιστατικά σε αυτή την γέφυρα, αλλά δεν μπορώ ούτε να τα απορρίψω. Φυσικά όλες αυτές οι ιστορίες έχουν δημιουργήσει τον θρύλο της «γέφυρας που ουρλιάζει» λόγο των πνευμάτων της περιοχής πράγμα που απέχει από τα μήκη κύματος της λογικής.
Η ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ Reviewed by Unknown on 09:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.