ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑ!!!! ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΣΕΛΗΝΗ-φώτο από την Πύλο!!!!

Φίλοι μου αυτές οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες πριν ένα χρόνο στην Πύλο!
Ξεκινάμε από την αρχή. Δείτε στις πρώτες φώτο την αστρική πύλη και αυτό το μωβ αντικείμενο που έχω βάλει σε κύκλο στην 6η φώτο, το οποίο έκανε συνεχώμενη αστραπιαία κίνηση δεξιά και αριστερά. Απ΄ότι έχουν πει οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ στα μηνύματά τους, είναι φυσαλίδες οι οποίες κρατάν την αστρική πύλη ανοιχτή. Ο λόγος είναι ότι η αστρική πύλη είναι μικρή και αν δεν υπήρχαν αυτές οι φυσαλίδες θα έκλεινε λόγω της βαρύτητας της ΓΑΙΑΣ. Η επόμενη αστρική πύλη είναι πολύ μεγαλύτερη και δεν επηρεάζεται από τη βαρύτητα. Ότι σας λέω δεν είναι τυχαία. Τα έχουν πει οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ στον Γεράσιμο Καλογεράκη. Οι φωτογραφίες έρχονται ως επιβεβαίωση των όσων γράφει στα βιβλία του.
Το καταπληκτικό της υπόθεσης σε αυτές τις φωτογραφίες είναι το πρόσωπο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, το γράμμα Ε και το πιθανόν διπλό Ε που φαίνεται στις 2 τελευταίες φωτογραφίες. Δείτε τη φωτογραφία από το άγαλμα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και προσέξτε τις ομοιότητες που υπάρχουν με το πρόσωπο που εμφανίστηκε στην αστρική πύλη. Να σας θυμίσω ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ηγείται της 8ης αποστολής του ΔΙΟΣ που ετοιμάζεται να επέμβει με ειρηνικές ΔΙΑθέσεις στον πλανήτη ΓΑΙΑ. Να θυμηθούμε επίσης τον τελευταίο χρησμό της Πυθίας στο μαντείο των Δελφών ο οποίος έλεγε "ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ"
Θα έρθει καιρός που ο ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!
Αυτά είναι τα σύμβολα αναγνώρισης των ΟΛΥΜΠΙΩΝ και το Ε σημαίνει το Τοπικό Σμήνος Διαγαλαξιακής Κυβέρνησης Με Κέντρο Την Ανδρομέδα! Όλα αυτά είναι πολύ σοβαρά και όποιος έχει διάθεση να τα χλευάσει, καλύτερα να αποχωρήσει από αυτό το Blog γιατί θα βρεθεί προ εκπλήξεως με όλα αυτά που θα εξελιχθούν σύντομα πάνω στον πλανήτη.
Όπως με ενημέρωσε φίλος ο οποίος έχει φίλη αστροφυσικό,(εργάζεται στο τμήμα Φυσικής, στον τομέα αστροφυσικής, αστρονομίας και μηχανικής. Αστροφυσική είναι ο κλάδος εκείνος της αστρονομίας, που ασχολείται με τη φυσική του Σύμπαντος, με τις φυσικές ιδιότητες των αστρονομικών αντικειμένων) η οποία με τη σειρά της γνωρίζει καθηγητές από τον Δημόκριτο, του είπε το εξής.
Ετοιμάσου για την έλευση των εξωγήινων δυνάμεων οι οποίοι έρχονται ειρηνικά. Η επέμβαση αυτή έπρεπε να είχε γίνει στης 21/12/2012, επειδή όμως ο περισσότερος κόσμος είχε πλήρη άγνοια, ακυρώθηκε η επέμβαση για να μην υπάρχει παράκρουση(θυμόσαστε φαντάζομαι τί αυτοκτονίες είχαν γίνει με θρησκευτικές και παραθρησκευτικές οργανώσεις επειδή μιλούσαν για καταστροφή του κόσμου. Η σαχλαμάρα στο μεγαλείο της). Συνεχίζω σε αυτά που του είπε. Εάν οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους προσπαθήσουν να τους αποκρούσουν, θα δούμε αστρικό πόλεμο και από ότι έχουν πει οι Ρώσσοι, υπάρχει κάποιο ΔΙΑστημόπλοιο που το έχουν ονομάσει κιβωτό. (Οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ φίλοι μου, έχουν πει στο Γεράσιμο Καλογεράκη ότι το σκάφος μέσα στο οποίο θα πάρουν παιδιά και δίκαιους ανθρώπους, ονομάζεται ΤΕΛΕΙΩΤΗΣ).
Ημερομηνία επέμβασης δε δίνεται από τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ για αυτονόητους λόγους. Οι αποστάτες και τα τσιράκια τους καραδοκούν.
Επίσης του είπε ότι οι δημοσιογράφοι δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να ενημερώσουν τον κόσμο.
Να δω μετά τί θα λεν όλοι αυτοί που χλευάζουν το θέμα και τί θα σκέπτονται όταν θα λάβουν χώρα όλα αυτά. Αυτά τα γεγονότα από ότι είπε του φίλου μου η αστροφυσικός είναι πολύ κοντά. Ο ίδιος είδε Θυγατρικό ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος πριν λίγο καιρό με άλλα μικρότερα υποθυγατρικά γύρω από αυτό κατά τη Δύση του Ηλίου εδώ στην Πύλο. Θα το λέω συνέχεια. Ενημερώστε τους οικείους σας και το φιλικό σας περιβάλλον. Καλό θα τους κάνετε!
Όλα αυτά δεν είναι για να τα παίρνουμε στην πλάκα. Μια ματιά να ρίξουμε στο τί συμβαίνει σε όλο τον κόσμο και θα καταλάβουμε ότι τον πλανήτη ΓΑΙΑ και όσους κατοικούν πάνω σε αυτόν, πάνε να τον διαλύσουν. Δεν υπολογίζουν ανθρώπινες ζωές, δεν υπολογίζουν το φυσικό περιβάλλον, δεν υπολογίζουν το ζωικό βασίλειο και γενικώς δεν υπολογίζουν τίποτα. Παίζουν με τις τύχες όλης της ανθρωπότητας και η ανθρωπότητα παρατηρεί σαν απλός θεατής τον μελλοντικό της κατακερματισμό.
Για κακή τους τύχη όμως και καλή δική μας, η 8η αποστολή του ΔΙΟΣ με αρχηγό τον ΦΟΙΒΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ είναι καθ' οδόν.
ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ!
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ 11/8/2015!
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ρώτησαν, σχετικά με τη Σελήνη και με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΑΣΑ ότι θα συνεχίσει το πρόγραμμα "ΑΠΟΛΛΩΝ" και ότι θα στείλει αστροναύτες στον πλανήτη Άρη.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σας έχουμε ενημερώσει στο παρελθόν και σας επαναλμβάνουμε, ότι η Σελήνη είναι τεχνητός δορυφόρος.Είναι επανδρωμένη με γήινες και εξωγήινες δυνάμεις.
Το εσωτερικό της είναι ΔΙΑμορφωμένο σε 12 επίπεδα κατ' αντιστοιχία προς τους 12 θεούς του Ολύμπου, όπως εσείς αποκαλείτε, αλλά και προς τους 12 αστερισμούς του ζωΔΙΑκού κύκλου. Το κάθε επίπεδο περιέχει τεχνολογικά εργαστήρια, κέντρα ελέγχου και εκπαιδεύσεως, χώρους προσελήνωσης αεροσκφών, σταθμούς όπλων ακτίνων και βαρύτητας και κάθε επίπεδο υποδιαιρείται σε χιλιάδες υπο-επίπεδα. Σήμερα ολόκληρο το εσωτερικό της Σελήνης έχει εκσυγχρονιστεί πλήρως και έχει μετατραπεί σε ένα ορατό μητρικό σκάφος του κρυφού μας αστροστόλου.
Όσες επαφές γίνονται με γήινους ηγέτες ή συνεργάτες μας, ανάλογα με τη σοβαρότητα του θέματος, γίνονται ή στα σκάφη της δορυφορικής κυβέρνησης, ή στο εσωτερικό της Σελήνης στο ένατο επίπεδο του "Συμβουλίου των Εννέα Σφαιρών", όταν συμμετέχουν αντιπρόσωποι και των εννέα πλανητών του ηλιακού συστήματος "ΑΠΟΛΛΩΝ".
Το "Συμβούλιο των Εννέα Σφαιρών" είναι υπεύθυνο για την ενημέρωση των γήινων ηγετών και αποτελεί τμήμα της Γαλαξιακής Επιτροπής της Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, με το όνομα Άστρο της Αυτοκρατορίας.
Οι προσπάθειες των Αποστατών των ΗΠΑ να δημιουργήσουν προβλήματα με βομβαρδισμούς στην επιφάνεια της Σελήνης με πυρηνικά όπλα για δήθεν επιστημονικές έρευνες, επέσυραν βαρύτατες κυρώσεις εναντίων τους και σταμάτησαν.
Προσπαθούσαν να μας αναγκάσουν να εμφανισθούμε και να απαντήσουμε για να συναγείρουν έτσι την ανθρωπότητα προ του κοινού κινδύνου της δήθεν εισβολής των εξωγήινων, όπως θα μας παρουσίαζαν, για να επιτύχουν το σχέδιο ηγεμονίας τους επί των δυνάμεων της ΓΑΙΑΣ.
Στην επιφάνεια της Σελήνης υπάρχουν σταθμοί παρατήρησης της ΓΑΙΑΣ αλλά και του εξωπλανητικού ΔΙΑστήματος, για να προλάβουμε πιθανή προσπάθεια εισβολής των αποστατών για να βοηθήσουν τους συνεργάτες τους, τα αποστατικά υβρίδια που βρίσκονται εγκλωβισμένα στη ΓΑΙΑ.
Όταν η Σελήνη συνελήφθη από τις δυνάμεις της 7ης αποστολής του ΔΙΟΣ, στο εσωτερικό της υπήρχαν πολυάριθμα εργαστήρια πειραμάτων πάνω σε αιχμαλώτους ανθρώπους της ΓΑΙΑΣ, υπήρχαν επίσης και σταθμοί εκπομπών ακτινοβολιών για τον έλεγχο και χειραγώγηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς από τους αποστάτες του Βοώτη.
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ, ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ. ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!






















ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ
ΠΗΓΗ
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑ!!!! ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΣΕΛΗΝΗ-φώτο από την Πύλο!!!! ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑ!!!! ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΣΕΛΗΝΗ-φώτο από την Πύλο!!!! Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.