ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Είναι οι σημερινοί κάτοικοι της Μινεζότα των ΗΠΑ απόγονοι των αρχαίων Μινυών της Μαγνησίας;

Η πέτρινη επιγραφή ελληνικής γραφής που βρέθηκε σε αγρόκτημα στο… Κενσιγκτον της Μιννεσοτας ( ΗΠΑ ) ( μουσείον Μιννεσοτας ΗΠΑ ), γράφτηκε από τους Μινύες της Μαγνησίαςτης Θεσσαλίας το έτος 2,74Θ π.χ.

Η απόκρυφη ιστορία των Ελλήνων: Μαγνήσια Θεσσαλίας έτος 2765 π.χ.

Το έτος 2765 π.χ. – 2715 π.χ. βασιλεύς της Μαγνησίας της Θεσσαλίας ήταν ο Μινεας ο 10ος.

Γεννήθηκε το έτος 2795 και πέθανε το έτος 2715 π.χ.σε ηλικία 80 ετών.

Εγινε βασιλεύς σε ηλικία 35 ετών και βασίλευσε επί 50 έτη.

Κυβέρνησε με δημοκρατικούς θεσμούς,εφαρμόζοντας πάντοτε το δίκαιο. Φρόντιζε για την ανάπτυξη του κράτους του, ήταν ταπεινόφρων ,καλοσυνάτος και ευγενικός, γι αυτό και οι υπήκοοι του τον ονόμαζαν ευγενή.

Επί βασιλείας του,αργοναύτες Μινύες του βασιλείου του, 35 άτομα,15 γυναίκες και 25 άνδρες, από τα οποία τα 15 ήταν νεαρά ζευγάρια,με αρχηγό τους τον ΟΕΡΜΟΕ = ΕΡΜΙΟΝΑ ,αποίκησαν με τη θέληση τους,πλέοντας με τα τρία καράβια τους προς δυσμάς, διασχίζοντας τον ατλαντικό, έφθασαν μετά από ταξίδι 60 ήμερων στην έκταση της Αμερικής, που σήμερα ονομάζεται Μινεσότα.

Στην τοποθεσία αυτή έχτισαν οικισμό,από 20 οικήματα.τον οικισμό τους τον ονόμασαν Μαγνήσια και τον τόπο Μινεσότα, προς τιμήν του ευγενούς βασιλέα τους (μηναία).
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Είναι οι σημερινοί κάτοικοι της Μινεζότα των ΗΠΑ απόγονοι των αρχαίων Μινυών της Μαγνησίας; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Είναι οι σημερινοί κάτοικοι της Μινεζότα των ΗΠΑ απόγονοι των αρχαίων Μινυών της Μαγνησίας; Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.