Βάζει κόλλα πάνω σε ξεραμένα φύλλα και περιμένει 24 ώρες. Το αποτέλεσμα είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!


Τώρα είναι ο τέλειος καιρός να φέρετε μέσα στο σπίτι τα γήινα και όμορφα χρώματα του φθινοπώρου φτιάχνοντας απλές δημιουργίες DIY.
Φτιάξτε ένα δικό σας χειροποίητο μπολ για να το γεμίσετε με φρούτα ή διάφορα διακοσμητικά, στολίζοντας μια γωνιά του σπιτιού σας.
Αυτό το χειροποίητο, κομψό μπολ είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από φύλλα σφενδάμου ή ό,τι άλλα φύλλα βρείτε στην περιοχή σας π.χ. από πλάτανο ή καρυδιά, αρκεί να είναι φαρδιά, και φαίνεται υπέροχο για εποχιακή διακόσμηση.

Μπορείτε επίσης να το φτιάξετε και με ψεύτικα πλαστικά φύλλα που θα βρείτε στην αγορά, τα οποία θα σας κρατήσουν και για περισσότερο καιρό.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπολ ως μια πιατέλα για καραμέλες, ή να βάλετε ποτ πουρί ή διάφορα φθινοπωρινά διακοσμητικά όπως κάστανα ή κουκουνάρια. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες!

Τι θα χρειαστείτε:
– Μερικές ντουζίνες ψεύτικα ή αληθινά αποξηραμένα φύλλα σφένδαμου ή καρυδιάς ή πλάτανου
– Κόλλα
– Πλαστική μεμβράνη
– Ένα μεσαίο πινέλο
– Ένα μεσαίου μεγέθους πλαστικό μπολ

1. Το μπολ θα χρησιμοποιηθεί ως καλούπι. Προετοιμάστε το, καλύπτοντας το ολόκληρο με πλαστική μεμβράνη.

2. Αναποδογυρίστε το μπολ προς τα κάτω και εφαρμόστε σε όλη την πάνω επιφάνεια μια στρώση κόλλας. Κολλήστε τα φύλλα ένα ένα πάνω στη κόλλα και προσθέστε επιπλέον κόλλα πάνω από κάθε φύλλο για να κολλήσουν καλά.

3. Βάλτε μπόλικη κόλλα παντού για να βεβαιωθείτε ότι αργότερα δε θα ξεκολλήσει κανένα φύλλο. Μην ανησυχείτε για την κόλλα, καθαρίζει εύκολα με σαπούνι και νερό.

4. Χρησιμοποιήστε ποικιλία φύλλων – χρώματα και διάφορα μεγέθη – για να καλυφθεί ολόκληρο το μπολ. Μη ξεχνάτε να βάζετε κόλλα πάνω και κάτω από κάθε φύλλο.

5. Μόλις τελειώσετε τα φύλλα βάλτε μια τελευταία στρώση κόλλας και αφήστε να στεγνώσει όλο το βράδυ.

6. Την επόμενη μέρα, προσεκτικά αφαιρέστε το μπολ από τα φύλλα και κόψτε με ψαλιδάκι όπου υπάρχει περιττή κόλλα.

Τέλος, απολαύστε τη δημιουργία σας γεμίζοντάς το μπολ με υλικά της αρεσκείας σας.

Βάζει κόλλα πάνω σε ξεραμένα φύλλα και περιμένει 24 ώρες. Το αποτέλεσμα είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Βάζει κόλλα πάνω σε ξεραμένα φύλλα και περιμένει 24 ώρες. Το αποτέλεσμα είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5
Από το Blogger.