«Πέθαινε» το πέος του από σπάνια αρρώστια – Οι γιατροί του έκοψαν το «κεφάλι» αλλά …(ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε χειρουργική επέμβαση 4 ωρών υποβλήθηκε ένας 54χρονος προκειμένου να του αφαιρέσουν το “κεφάλι” του πέους του.
Οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε γάγγραινα στα πόδια, τους γλουτούς, τους μηρούς και το πέος του που προκλήθηκε από μια σπάνια μορφή δηλητηρίασης του αίματος.
Το δέρμα του σε αυτά τα σημεία ήταν μαύρο, καθώς ήταν νεκρό, και χρειαζόταν ισχυρή φαρμακευτική αγωγή για να αντέχει τον πόνο.
Ο Dr Edmond Sarkis που κούραρε τον ασθενή στο Cooper Medical Centre στο New Jersey εξήγησε πως το δέρμα του πέθαινε.
“Το χρώμα του δέρματός του σε εκείνα τα σημεία ήταν μωβ προς μαύρο. Οι μηροί, το κάτω μέρος της πλάτης του και ακόμα και το πέος του πέθαινε.
Είναι σπάνιο. Δεν είχα δει ποτέ κάτι τόσο εκτεταμένο”, υπογράμμισε.
Στον 54χρονο συνταγογραφήθηκαν αντιβιοτικά, με τους γιατρούς να προσπαθούν την αιτία που τις προκάλεσε.
Είχε ιστορικό νεφρικής νόσου και υποβαλλόταν σε περιτοναϊκή κάθαρση, ενώ υπέφερε και από κολπική μαρμαρυγή.
Ενώ η πηγή της δηλητηρίασης του αίματος ήταν αρχικά ασαφής, διαγνώστηκε τελικά με calciphylaxis, μια σοβαρή και σπάνια νόσο κατά την οποία συσσωρεύεται ασβέστιο στις αρτηρίες.
Μετά τη διάγνωση, οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο προκειμένου να του αφαιρεθεί το “κεφάλι” (βάλανος) του πέους του.
Όπως δημοσιεύει η daily mail, ο άνδρας πήρε εξιτήριο για να αναρρώσει σπίτι του αλλά τελικά έπαθε πνευμονία και εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο όπου και πέθανε.
gagraina
«Πέθαινε» το πέος του από σπάνια αρρώστια – Οι γιατροί του έκοψαν το «κεφάλι» αλλά …(ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) «Πέθαινε» το πέος του από σπάνια αρρώστια – Οι γιατροί του έκοψαν το «κεφάλι» αλλά …(ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5
Από το Blogger.