ΔΕΚΑΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΕΤΑΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ!!!

Πάντα η Ρωσία είχε τη φήμη ότι «έβγαζε» ανθρώπους με υπερφυσικές δυνατότητες! Φαίνεται ότι η φήμη αυτή επαληθεύεται για μια ακόμη φορά..
. με τον δεκαχρονο Igor Nogovitsin απ’ το Vychegodsky της περιοχής Arkhangelsk. Το νέο παιδί φαινόμενο, φαίνεται ότι πετάει φωτιές απ’ τα μάτια του. Το γεγονός φαίνεται ότι επιβεβαίωσαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες, ειδικά μετά από τα καταστροφικά αποτελέσματα που προκάλεσε το αγόρι σε έπιπλα ή ρούχα στο ίδιο του το σπίτι. Για πρώτη φορά το φαινόμενο συνέβη για τον μικρό Igor στο σπίτι της γιαγιάς του, αλλά μετά άρχισε να επεκτείνεται! Διάφορα αντικείμενα μετακινούνταν ή χοροπηδούσαν ή το χειρότερο αναφλέγονταν ξαφνικά, στο σπίτι των γονιών του Igor. Το φαινόμενο παρατήρησαν ακόμα και οι πυροσβέστες που καλούνταν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Έτσι τρομοκρατημένη η μητέρα του ζήτησε την παρέμβαση ιερέα. Απ’ τη μεριά του ο Igor, παραδέχεται (!) ότι αυτός είναι ο υπαίτιος για όλα αυτά τα ανεξήγητα φαινόμενα, καθώς νιώθει το κεφάλι του γεμάτο με μπάλες φωτιάς που βγαίνουν απ’ τα μάτια του. Το γεγονός επιβεβαίωσαν και μέλη της οικογένειας που έβλεπαν ένα κόκκινο φως σαν λέιζερ να βγαίνει απ’ τα μάτια του παιδιού. Πάντως ο Igor είχε προειδοποιήσει τη μητέρα του πριν από μέρες, λέγοντάς της ότι βλέπει συνέχεια μπλε και πράσινες μπάλες … Φυσικά αυτή δεν έδωσε σημασία. Η λύση στον τρόμο της οικογένειας δόθηκε τελικά απ’ τον ίδιο τον Igor, ο οποίος αποκάλυψε ότι απομάκρυνε συνολικά 106 (!!!) απ’ το σπίτι. Άλλες τις πέταξε στο πηγάδι και άλλες … στο δάσος. Προειδοποίησε όμως ότι έχει μέσα του ακόμα 212 μπάλες (!!!). Πάντως οι δημιουργοί της σειράς κόμικς "X-Men" δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους. Μήπως οι "μεταλλαγμένοι" δεν είναι απλά μύθος; Ελπίζουμε πάντως να μη σκέφτεται ο μικρός Igor να έρθει τους καλοκαιρινούς μήνες στη χώρα μας, για διακοπές στα ελάχιστα δάση που μας έχουν απομείνει !

ΔΕΚΑΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΕΤΑΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ!!! ΔΕΚΑΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΕΤΑΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ!!! Reviewed by Unknown on 10:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.