ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Έχει στο εσωτερικό του φύλλα χρυσού, αλλά η όψη του είναι κακόγουστη
Χαρακτηρίζεται ως πολυτελές τροχόσπιτο ή γιώτ στεριάς, στοιχίζει 3 εκατ. λίρες, ζυγίζει 20 τόνους, θεωρείται το όχημα με τις υψηλότερες προδιαγραφές της αγοράς, η όψη του προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα και ιδιοκτήτης του είναι ένας Σεΐχης του Ντουμπάι.
Το eleMMent Palazzo προσφέρει πολύ περισσότερα από ένα συμβατικό τροχόσπιτο και περισσότερο μοιάζει με γιώτ παρά με τον συμβατικό, φτωχό συγγενή του που κυκλοφορεί ευρέως στην αγορά.



Το ειδικά διαμορφωμένο τροχόσπιτο, όπως αναφέρει το www.tornosnews.gr, διαθέτει θερμαινόμενο πάτωμα και μια βασική κρεβατοκάμαρα. Το καθιστικό του είναι εξοπλισμένο με όλα τα τελευταία γκάτζετ που κυκλοφορούν στην αγορά, όπως και ένα τζάκι, μια τηλεόραση 40 ιντσών, ένα πτυσσόμενο κοκτέιλ μπαρ και μια κουζίνα διακοσμημένη με σύγχρονα έργα τέχνης. Επίσης, ο ένοικος μπορεί να απολαύσει τη θέα, στο σημείο όπου έχει παρκάρει, από την πλήρως αφαιρούμενη οροφή του.

Όπως αναφέρεται και στην κριτική που δημοσιεύει η ιστοσελίδα Auto Evolution, «οι περισσότεροι από εμάς θα συμφωνήσουν ότι αυτό το γιώτ ξηράς αποτελεί ένα πολύ άσχημο μέσο μεταφοράς, όμως η άσχημη όψη του τροχόσπιτου καλύπτεται από φύλλα χρυσού επειδή το Ντουμπάι αναφέρεται στον Σεϊχη που το αγόρασε] είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα της χλιδής και του κακού γούστου».






 ΠΗΓΗ
ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5
Από το Blogger.