NASA: η ΓΗ στο ΣΚΟΤΑΔΙ για 6 μέρες τον Δεκέμβριο


Η NASA ανακοίνωσε ότι η Γη θα μείνει στο σκοτάδι για 6 μέρες εξαιτίας μίας ηλιακής καταιγίδας που θα προκαλέσει σκόνη και συντρίμμια που θα απλωθούν στον χώρο κι έτσι θα μπλοκάρουν το 90% από το ηλιακό φως. Αυτό θα είναι το προϊόν μιας ηλιακής καταιγίδας, η μεγαλύτερη των τελευταίων 250 ετών για μια περίοδο 216 ωρών συνολικού.

Πρόκειται για τις μέρες μεταξύ 16-22 Δεκεμβρίου 2014
Την ανακοίνωση έκανε ο επικεφαλής της NASA Charles Bolden ο οποίος και ζήτησε από όλους να παραμείνουν ψύχραιμοι.
Παρά τις έξι μέρες του σκότους που θα έρθουν σύντομα, αξιωματούχοι λένε ότι η Γη δεν θα αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα, αφού αυτές οι έξι ημέρες νύχτας δεν είναι αρκετές για να προκαλέσουν σημαντικές ζημιές σε τίποτα.
Καθώς η συγκεκριμένη πληροφορία θα αρχίσει να διαδίδεται αστραπιέα στο internet λάβετε υπόψη σας ότι:
όλα τα παραπάνω φαίνεται να είναι μία απάτη που προέρχεται από το σατυρικό huzlers το οποίο ανεβάζει θέματα χωρίς υπόσταση και σχετίζεται με μία υποτιθέμενη ηλιακή καταιγίδα η οποία θα χτυπήσει την Γη μέσα στον Δεκέμβριο του 2014, σε συνδυασμό με την προφητεία των Μάγια για Σκοτάδι Τριών Ημερών. Τίποτε όμως από τα δύο δεν είναι αλήθεια, σύμφωνα με το badsatiretoday.
Επιπλέον, η NASA δεν επιβεβαίωσε κάτι σχετικό, αλλά ούτε και μπορεί να προβλέψει παρόμοιες καταστάσεις, μήνες πριν.
Μείνετε ήσυχοι.
ΠΗΓΗ
NASA: η ΓΗ στο ΣΚΟΤΑΔΙ για 6 μέρες τον Δεκέμβριο NASA: η ΓΗ στο ΣΚΟΤΑΔΙ για 6 μέρες τον Δεκέμβριο Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5
Από το Blogger.