Δεν θα πιστέψετε τι πίνει αυτός ο Ινδός και έπαψε εδώ και χρόνια να αρρωσταίνει!


Δεν θα πιστέψετε τι πίνει αυτός ο Ινδός και έπαψε εδώ και χρόνια να αρρωσταίνει!

Από καταβολής κόσμου οι άνθρωποι αναζητούσαν να βρουν θεραπείες και άλλα μαγικά για να νικήσουν ανίατες ασθένειες.
Ο τρόμος και ο φόβος που προκαλεί ο καρκίνος ακόμη και στο άκουσμα μόνο της λέξης, ωθεί τους ανθρώπους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη πολλές φορές σε ανορθόδοξους τρόπους πρόληψης του.

Στις μακρινές Ινδίες οι κάτοικοι ως γνωστόν λατρεύουν την αγελάδα ως το ιερό τους ζώο. Η πλειοψηφία των κατοίκων πιστεύει ότι μπορεί να καταπολεμήσουν τις ανίατες αρρώστιες μεταξύ αυτών και τον καρκίνο πίνοντας τα ούρα της …ιερής αγελάδας.
Ο 42χρονος Ζαιράμ Σιγκάι μάλιστα δήλωσε στην Daily Mail ότι πίνει ούρα αγελάδας πάνω από μια δεκαετία και κυριολεκτικά…έχει βρει την υγειά του.
Δεν θα πιστέψετε τι πίνει αυτός ο Ινδός και έπαψε εδώ και χρόνια να αρρωσταίνει!
Βασική προϋπόθεση είναι η αγελάδα, να είναι παρθένα ενώ οι πιστοί πρέπει να προλάβουν να πιουν τα ούρα της…πριν την ανατολή του ήλιου γιατί μετά δεν θα έχει καμία επίδραση στην υγεία τους.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στην πόλη Άγκρα της Βόρειας Ινδίας, καθημερινά εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώνονται καθημερινά σε φάρμα με αγελάδες προκειμένου να πιούν τα πρώτα πρωινά ούρα των αγελάδων.
Αλλά και οι πνευματικοί καθοδηγητές στην Ινδία προτρέπουν τον κόσμο να βρίσκουν την υγεία τους ακολουθώντας αυτό την τακτική. Όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά «δύο είναι τα πιο καθαρά πράγματα στον κόσμο. Το νερό του ιερού Γάγγη και τα ούρα της ιερής αγελάδας»
Δείτε εδώ το Βίντεο


ΠΗΓΗ
Δεν θα πιστέψετε τι πίνει αυτός ο Ινδός και έπαψε εδώ και χρόνια να αρρωσταίνει! Δεν θα πιστέψετε τι πίνει αυτός ο Ινδός και έπαψε εδώ και χρόνια να αρρωσταίνει! Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 13:30 Rating: 5
Από το Blogger.