Θυμάστε τον ΚΟΥΚΛΟ φυλακισμένο που έγινε ΜΟΝΤΕΛΟ;;; Ζωή σε μας! Μία ώρα αφότου αποφυλακίστηκε τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ η γυναίκα του! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


4e310cfd54876 patratora

Αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου βρέθηκε ο γνωστός κακοποιός Τζέρεμι Μικς μία ώρα αφότου αφέθηκε ελεύθερος. Ο Τζέρεμι, που έγινε γνωστός όταν φυλακίστηκε λόγω της ομορφιάς του και απέκτησε χιλιάδες θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο, αφέθηκε ελύθερος λίγος μετά τα μεσάνυχτα.

Η αστυνομία τον βρήκε ξαπλωμένο στο δρόμο και τον μετέφερε κατευθείαν στο τοπικό νοσοκομείο. Ο 30χρονος υπέκυψε τελικά στα τραύματά του!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία έμαθε μέσω της μητέρας του 30χρονου ότι μετά την αποφυλάκισή του τσακώθηκε με τη γυναίκα του, με την οποία αντιμετώπιζαν χρόνια προβλήματα.
Ο τσακωμός κατέληξε με τον 30χρονο να βρίσκεται στο δρόμο με δύο τραύματα. Το ένα είναι από πυροβολισμό και το άλλο από μαχαίρι. Η αστυνομία συνέλαβε τη γυναίκα σε ένα συγκρότημα δύο κτιρίων περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο του φόνου.
Μετά από έρευνες βρήκαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για να διαφύγει, αλλά και ένα όπλο.
O Τζέρεμι Μικς ήταν 30 ετών και φυλακίστηκε γιατί ήταν μέλος συμμορίας στις ΗΠΑ και κρατούμενος!
Που να το φανταζόντουσαν οι άνδρες της αστυνομίας στην Καλιφόρνια ότι μόλις δημοσίευαν την φωτογραφία του μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας στη σελίδα της Υπηρεσίας στο Facebook θα επικρατούσε πανικός από χιλιάδες γυναίκες!
Για τον 30χρονο δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook, όπου χιλιάδες θαυμάστριες έκαναν like.
Επίσης, οι θαυμάστριές του από όλο τον κόσμο έκαναν μέχρι και… έρανο για να μαζέψουν 1 εκατομμύριο δολάρια και να τον βγάλουν από την φυλακή.


ΠΗΓΗ
Θυμάστε τον ΚΟΥΚΛΟ φυλακισμένο που έγινε ΜΟΝΤΕΛΟ;;; Ζωή σε μας! Μία ώρα αφότου αποφυλακίστηκε τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ η γυναίκα του! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) Θυμάστε τον ΚΟΥΚΛΟ φυλακισμένο που έγινε ΜΟΝΤΕΛΟ;;; Ζωή σε μας! Μία ώρα αφότου αποφυλακίστηκε τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ η γυναίκα του! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 23:00 Rating: 5
Από το Blogger.