Δεν φαντάζεστε τι έκανε γυναίκα φαρμακοποιός της Αθήνας για να τραβά πελάτες… !


Δεν φαντάζεστε τι έκανε γυναίκα φαρμακοποιός της Αθήνας για να τραβά πελάτες… Ναι, αυτο που φαντάζεστε!


Απίστευτη ιστορία στους καιρούς της κρίσης!!! Ομως, πέρα για πέρα αληθινή ,αφού τα στοιχεία (τα οποία είναι στη διάθεση των αρχών) δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση!….



> Η αφορμή για τη σημερινή αποκάλυψη έρχεται με το νέο νομοσχέδιο για τους φαρμακοποιούς οπου καταργείται η θέση δικαστικού ως Προέδρου του Πειθαρχικού την οποία καταλαμβάνει υπάλληλος της Περιφέρειας ενω χρέη «δικαστή» θα εκτελεί απο τώρα ο Πρόεδρος του κάθε Φαρμακευτικού Συλλόγου. Το θέμα μπορεί να συζητήθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ομως, μας εδωσε την αφορμή να αποκαλύψουμε μια συγκλονιστική υπόθεση που δημιουργεί ….εκρήξεις και αφήνει άναυδους οσους τη διαβάσουν….

> Το αγριο περιστατικό σήψης της Ελληνικής κοινωνίας συνέβη στα πρώτα χρόνια της κρίσης. Σε φαρμακείο των Νοτίων Προαστίων η φαρμακοποιός συνέλαβε μια απίστευτη ιδέα για να πολλαπλασιάσει το τζίρο του φαρμακείου της. (Κρατηθείτε!!).

Είχε …προσλάβει μια πολλά υποσχόμενη Ουκρανή με καμπύλες , ιδανικούς γλουτούς, με σαγηνευτικό ντεκολτέ , καυτό μίνι και γκρί-μπλέ μάτια την οποία είχε εγκαταστήσει σε ειδικό χώρο μ ε παραβάν στην πίσω πλευρά του φαρμακείου. Οταν ενας πελάτης εκανε τζίρο πάνω απο 100 ευρώ σε προιόντα, φάρμακα κλπ τότε το δώρο του ήταν η ίδια η ξανθιά Ουκρανή η οποία τον θώπευε στο παραβάν και τέλος του χάριζε μια γρήγορη απόλαυση κάνοντας του επιδέξια πεολειχία!!! Οσοι ανδρες ήσαν στο κόλπο μάζευαν απ τούς στενούς τους φίλους συνταγές και παραγγελίες που ξεπερνούσαν τα 100 ευρώ -αγοράζοντας και τα φάρμακα των αλλων- κι ετσι κατεφθαναν στο …φαρμακείο της ηδονής για το απολαυστικό δωράκι που ήταν μια….. γλυκιά χαλαρή εκτόνωση με χάδια και φιλιά στα απόκρυφα σημεία!!!

> Σημειώνονταν ουρές και επόμενο ήταν το ακριβό μυστικό να διαρρεύσει….Η καταγγελία ξεκίνησε απο το ΙΚΑ οπου κάποιοι προϊστάμενοι διαπίστωσαν υψηλά ποσά και ασυνήθιστη διακίνηση φαρμάκων και συνταγών, ακολουθήθηκε η διαδικασία με γυναίκα προϊσταμένη που εσπευσε στην περιοχή συνεπικουρούμενη απο το Προεδρείο του Φαρμακευτικού Συλλόγου. Ομως, δεν μπορούσαν να παραπέμψουν την υπόθεση για αθέμιτο ανταγωνισμό, δεν μπορούσε να στοιχειoθετηθεί καταγγελία αφού υπήρχε ομερτά μεταξύ των πελατών ,αλλά δεν κινήθηκαν και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Τμήματος Ηθών της ασφάλειας προκειμένου να συλληφθεί επ’αυτοφώρω η Ουκρανή καλλονή με τα εμπνευσμένα γούστα και η ….επιδέξια φαρμακοποιός που μάλλον για αλλο επάγγελμα ήταν…προικισμένη να φέρνει σε πέρας….

Ετσι, για να μην διασυρθεί ο κλάδος των φαρμακοποιών , να μην μπλοκαριστούν με μηνύσεις και διαδικαςσίες χρονοβόρες οι υπηρεςσίες του ΙΚΑ και αφού δεν υπήρχαν και πρόθυμοι μάρτυρες να καταγγείλουν οτι συνέβαινε στο φαρμακείο των οργίων , η υπόθεση καλύφθηκε και η φαρμακοποιός (λαμβάνοντας πλέον επιπρόσθετα μέτρα) συνέχισε απρόσκοπτα το …λειτούργημά της….

Δεν φαντάζεστε τι έκανε γυναίκα φαρμακοποιός της Αθήνας για να τραβά πελάτες… ! Δεν φαντάζεστε τι έκανε γυναίκα φαρμακοποιός της Αθήνας για να τραβά πελάτες… ! Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 11:30 Rating: 5
Από το Blogger.