Η τραγική παραμόρφωση ενός 27χρονου Ινδού, με το φάρμακο που χρησιμοποιούν πολλοί παρανοϊκοί bodybuilders!!!


Membentuk Otot 2 Η τραγική παραμόρφωση ενός 27χρονου Ινδού, με το φάρμακο που χρησιμοποιούν πολλοί παρανοϊκοί bodybuilders!!!

Ο 27χρονος Suroor από την Ινδία είναι ένα ακόμη θύμα του Synthol, μίας ουσίας που χρησιμοποιείται από διάφορους bodybuilders που θέλουν να «φουσκώσουν» σημεία του σώματος τους.








Δείτε την δραματική μεταμόρφωση του μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.
metamorfwsi indou me synthol 03 Η τραγική παραμόρφωση ενός 27χρονου Ινδού, με το φάρμακο που χρησιμοποιούν πολλοί παρανοϊκοί bodybuilders!!!
metamorfwsi indou me synthol 04 Η τραγική παραμόρφωση ενός 27χρονου Ινδού, με το φάρμακο που χρησιμοποιούν πολλοί παρανοϊκοί bodybuilders!!!
metamorfwsi indou me synthol 05 Η τραγική παραμόρφωση ενός 27χρονου Ινδού, με το φάρμακο που χρησιμοποιούν πολλοί παρανοϊκοί bodybuilders!!!
metamorfwsi indou me synthol 06 Η τραγική παραμόρφωση ενός 27χρονου Ινδού, με το φάρμακο που χρησιμοποιούν πολλοί παρανοϊκοί bodybuilders!!!
metamorfwsi indou me synthol 07 Η τραγική παραμόρφωση ενός 27χρονου Ινδού, με το φάρμακο που χρησιμοποιούν πολλοί παρανοϊκοί bodybuilders!!!
metamorfwsi indou me synthol 08 Η τραγική παραμόρφωση ενός 27χρονου Ινδού, με το φάρμακο που χρησιμοποιούν πολλοί παρανοϊκοί bodybuilders!!!
metamorfwsi indou me synthol 09 Η τραγική παραμόρφωση ενός 27χρονου Ινδού, με το φάρμακο που χρησιμοποιούν πολλοί παρανοϊκοί bodybuilders!!!
metamorfwsi indou me synthol 10 Η τραγική παραμόρφωση ενός 27χρονου Ινδού, με το φάρμακο που χρησιμοποιούν πολλοί παρανοϊκοί bodybuilders!!!
metamorfwsi indou me synthol 11 Η τραγική παραμόρφωση ενός 27χρονου Ινδού, με το φάρμακο που χρησιμοποιούν πολλοί παρανοϊκοί bodybuilders!!!
metamorfwsi indou me synthol 12 Η τραγική παραμόρφωση ενός 27χρονου Ινδού, με το φάρμακο που χρησιμοποιούν πολλοί παρανοϊκοί bodybuilders!!!
metamorfwsi indou me synthol 13 Η τραγική παραμόρφωση ενός 27χρονου Ινδού, με το φάρμακο που χρησιμοποιούν πολλοί παρανοϊκοί bodybuilders!!!
metamorfwsi indou me synthol 14 Η τραγική παραμόρφωση ενός 27χρονου Ινδού, με το φάρμακο που χρησιμοποιούν πολλοί παρανοϊκοί bodybuilders!!!
metamorfwsi indou me synthol 15 Η τραγική παραμόρφωση ενός 27χρονου Ινδού, με το φάρμακο που χρησιμοποιούν πολλοί παρανοϊκοί bodybuilders!!!
metamorfwsi indou me synthol 16 Η τραγική παραμόρφωση ενός 27χρονου Ινδού, με το φάρμακο που χρησιμοποιούν πολλοί παρανοϊκοί bodybuilders!!!

Η τραγική παραμόρφωση ενός 27χρονου Ινδού, με το φάρμακο που χρησιμοποιούν πολλοί παρανοϊκοί bodybuilders!!! Η τραγική παραμόρφωση ενός 27χρονου Ινδού, με το φάρμακο που χρησιμοποιούν πολλοί παρανοϊκοί bodybuilders!!! Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 20:00 Rating: 5
Από το Blogger.