Έρχεται το τέλος του κόσμου την επόμενη εβδομάδα!

Έρχεται το τέλος του κόσμου την επόμενη εβδομάδα!Η «Ημέρα της Αποκάλυψης» έρχεται την επόμενη εβδομάδα με την πρόσκρουση ενός αστεροειδούς στη Γη, υποστηρίζει ο πιο δημοφιλής τηλευαγγελιστής στις ΗΠΑ.



Ο Πάτ Ρόμπερτσον ισχυρίζεται μέσα από την εκπομπή του ότι η συντέλεια του κόσμου πλησιάζει κι ότι θα μπορούσε να συμβεί ακόμα και την ερχόμενη εβδομάδα.
Οι προφητείες του είναι αποτυπωμένες στο βιβλίο του υπό τον τίτλο «Τέλος εποχής», το οποίο εξέδωσε το 1995 και στο οποίο υποστηρίζει ότι τα λόγια του Ιησού επιβεβαιώνονται κι ότι το πλήρωμα του χρόνου έρχεται: μπορεί την ερχόμενη εβδομάδα να σημάνει το τέλος του κόσμου με την πρόσκρουση ενός αστεροειδούς στη Γη. Ωστόσο, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο και η ημερομηνία καταστροφής να μετατεθεί για… 1000 χρόνια αργότερα.
Ο 82χρονος Ρόμπερτσον, ο οποίος έχει διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών το 1988, είναι ιδρυτής του Χριστιανικού Ραδιοτηλεοπτικού Δικτύου και παρουσιαστής της δημοφιλούς εκπομπής «Η Λέσχη των 700». Σε μία από τις παλαιότερες εκπομπές του, μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι ο Θεός τού αποκάλυψε ότι επίκειται μεγάλη τρομοκρατική επίθεση με ολέθριες συνέπειες το δεύτερο εξάμηνο του 2007. Πριν τέσσερα χρόνια, είχε προκαλέσει αίσθηση καλώντας την αμερικανική κυβέρνηση να δολοφονήσει τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, και υποστηρίζοντας ότι οι φιλελεύθεροι δικαστές αποτελούν μεγαλύτερη απειλή για την Αμερική απ” ό,τι οι τρομοκράτες της Αλ Κάιντα.
Επιπλέον, θεωρεί ότι οι υποστηρικτές των εκτρώσεων, των φεμινιστών και των ομοφυλόφιλων προκάλεσαν την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Το 1982 ο Ρόμπερτσον προέβλεψε το τέλος του κόσμου, το 2006, ένα παλιρροϊκό τσουνάμι στις ακτές των ΗΠΑ, το 2007 πυρηνικό ολοκαύτωμα στο αμερικανικό έδαφος. Ο προσωπικός φίλος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, είχε δηλώσει για τον καταστροφικό σεισμό στη Αϊτή :»Οι πολίτες της Αϊτής έκλεισαν 200 χρόνια πριν, μία επικερδή συμφωνία με το διάβολο για να γλυτώσουν από τη σκλαβιά και να κερδίσουν την ελευθερία τους ως ανεξάρτητο κράτος. Αυτό το αντίτιμο της συμφωνίας κλήθηκαν να αποδώσουν με τους 170 χιλιάδες νεκρούς τους».
Πηγή: protothema.gr
Το είδαμε εδώ
Έρχεται το τέλος του κόσμου την επόμενη εβδομάδα! Έρχεται το τέλος του κόσμου την επόμενη εβδομάδα! Reviewed by Unknown on 22:14 Rating: 5
Από το Blogger.