Αλβανίδες μαθήτριες ξυλοκοπούν …Ελληνίδα μαθήτρια 13χρονών !!! (video)



http://makeleio.gr

Απίστευτα γεγονότα στα Ελληνικά Σχολεία …
Οι Αλβανοίδες γ@μ@νε και δέρνουνε !
Δεν είναι σκηνές από αθλητές πάλης αλλά από 13 χρονα κορίτσια της πρώτης γυμνασίου!
Σκηνές που δεν φαίνεται να σοκάρουν καθόλου τους υπόλοιπους μαθητές ενός Ελληνικού σχολείου
και που αντίθετα προκαλούν γέλιο και ποικίλα σχόλια ανάμεσα στο ένθερμο κοινό που απαρτίζεται από παιδιά γυμνασίου.
- Παιδιά αν είναι να πεθάνει φέρτε το κινητό της!



- Άστην να την πηδήξει‼!

- Ρε παιδιά έχουμε και βίντεο!

- Φέρε τα λεφτά το έχασες το στοίχημα!

Ανατριχιαστικές ατάκες ανάμεσα σε ανήλικα παιδιά για θανάτους και στοιχήματα για το ποιος θα κερδίσει στο ξύλο και όχι στα μαθήματα.

Η απόλυτη φρίκη της Ελληνικής παιδείας, το καθημερινό φαινόμενο της βίας που αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ανικανότητα και την απόλυτη απουσία καθηγητών διευθυντών και δασκάλων μέσα στα σχολεία.

Το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το makeleio.gr στα σίγουρα θα πρέπει να ανησυχήσει το υπουργείο παιδείας για το ποιους έχει τοποθετήσει τελικά σε θέσεις κύριες και κατά πόσο είναι αυτοί οι άνθρωποι ικανοί να γαλουχήσουν τους αυριανούς Έλληνες.

Το βίντεο μαζί με την καταγγελία της δεκατριάχρονης έφτασε μέχρι την αστυνομική διεύθυνση αττικής και παρόλο που με αυτόφωρη διαδικασία οι ανήλικες που επιτέθηκαν στην ανήλικη συνελήφθησαν, την επόμενη μέρα είχαν αφεθεί ελεύθερες και είχαν επιστρέψει και πάλι στο σχολείο.

Το αποτέλεσμα είναι το θύμα να φοβάται να πάει στο σχολείο με μεγάλες πιθανότητες τώρα να μείνει από απουσίες, όπως καταγγέλλει στο Μακελειό η μητέρα της 13χρονης.

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ

Πίσω από αυτές τις σκηνές τρόμου κρύβεται και το δράμα της πολύτεκνης μητέρας που φοβάται πια να αφήσει τα παιδιά της να πάνε σε στο σχολείο, και παρόλο που χτυπά πόρτες για να βρει μια λύση και ένα καινούριο σχολείο για τα παιδιά της, η αδιαφορία των καρεκλοκένταυρων του Υπουργείου σπάει για άλλη μια φορά κόκκαλα!

Σύμφωνα με την καταγγελία της 13χρονης και της μητέρας της σε Γυμνάσιο της Αθήνας έχει δημιουργηθεί μια συμμορία η οποία δρα και στα γύρω σχολεία.
Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα μια ανήλικη βρέθηκε στο νοσοκομείο ξυλοκοπημένη από τα ίδια κορίτσια που έβγαλαν πτυσσόμενο γλοπ και την χτύπησαν στο κεφάλι.




makeleio.gr
http://national-pride.org
Αλβανίδες μαθήτριες ξυλοκοπούν …Ελληνίδα μαθήτρια 13χρονών !!! (video) Αλβανίδες μαθήτριες ξυλοκοπούν …Ελληνίδα μαθήτρια 13χρονών !!! (video) Reviewed by Unknown on 14:48 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.