ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ RYUGYONG ΚΑΙ ILLUMINATI ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ



Πηγή atheatignosi: Σεούλ, Νότια Κορέα Πιονγκγιάνγκ: Το ξενοδοχείο φάντασμα της Βόρειας Κορέας , αφού ονομάστηκε από το περιοδικό Esquire ως "το χειρότερο κτίριο στην ιστορία της ανθρωπότητας," είναι το 105-ορόφων ξενοδοχείο Ryugyong, όπου μετά απο περισσότερα από 20 χρόνια βρίσκεται πλέον στα πρόθυρα του ανοίγματος για πρώτη φορά.


Το κτίριο είναι επίσης γνωστό ως το Κτίριο 105, για τον αριθμό των ορόφων. Η κατασκευή άρχισε το 1987, αλλά σταμάτησε το 1992, όταν η Βόρεια Κορέα εισήλθε σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης.
Έχουν υπάρξει διάφορες αναφορές τα τελευταία χρόνια ότι το ξενοδοχείο ετοιμαζόταν να ανοίξει επιτέλους. Τον Σεπτέμβριο, το Πεκίνο-με βάση το ταξιδιωτικό πρακτορείο αφέθηκε να κρυφοκοιτάζει μέσα και κυκλοφόρησε εικόνες του γυμνού σκυροδέματος λόμπι.
Θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος γιατί να έχουν επιλέξει αυτό το στυλ; ..ποιός ήταν πραγματικά ο λόγος που σταμάτησε να χτίζεται; .. και τώρα ετοιμάζονται να το ολοκληρώσουν μέσα στο 2012.
Μοιάζει να είναι μια τέλεια έδρα των Illuminati, αν κρίνουμε, απο την πυραμιδοειδή του εμφάνιση και την αριθμητική του δομή.
Το κτίριο αποτελείται από τρεις πτέρυγες, και έχει ύψος 330 μέτρα (τυχαίο;;;) και κλίση σε γωνία 75-μοιρών οι οποίες συγκλίνουν σε ένα κοινό σημείο για να σχηματίσουν μια πυραμίδα. Το κτίριο ολοκληρώνεται με εναν κόλουρο κώνο 40 μέτρα πλάτος, αποτελούμενο από οκτώ ορόφους που προορίζονται για περιστροφή, και ολοκληρώνεται με έξι επιπλέον ορόφους στατικούς.
Η δομή αρχικά προοριζόταν για να στεγάσει πέντε περιστρεφόμενα εστιατόρια, είτε 3.000 ή 7.665 δωμάτια, σύμφωνα με διάφορες πηγές. Το Ryugyong δεν θα είναι απλά ένα ξενοδοχείο, αλλά μάλλον μια ανάπτυξη "αναμιγμένης-χρήσης".
Τα συμπεράσματα δικά σας..


ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ RYUGYONG ΚΑΙ ILLUMINATI ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ RYUGYONG ΚΑΙ ILLUMINATI ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ Reviewed by Unknown on 09:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.