ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ... VIDEO ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ... Δείτε το ! ! !


Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που καθηγήτρια φιλά με πάθος μαθητή της σε δημόσιο χώρο. Τι απαντούν οι ίδιοι ;

Μοιάζουν να είναι το τέλειο ζευγάρι. Οι ερωτευμενοι νέοι κάθονται στο πάρκο και απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, ανταλλάσοντας φιλιά χωρίς να νοιάζονται για τα αδιάκριτα βλέμματα.
Όλα θα έμοιαζαν ιδανικά αν η κυρία του βίντεο δεν ήταν καθηγήτρια και ο νεαρός από κάτω της... μαθητής της.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα η 26χρονη Julie Warning, καθηγήτρια στο Manhattan Theater Lab HS κοντα στο Lincoln Center, κάθεται στα πόδια του 18χρονου μαθητή Eric Arty σε ένα παγκάκι δίπλα στη Bleecker Street.
Φιλιούνται παθιασμένα για πάνω από 30 λεπτά, ζώντας στο δικό τους ερωτευμένο κόσμο, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν κάποιος περαστικός θα τους δει.
Μετά την αποκάλυψη της σχέσης οι αντιδράσεις ήταν έντονες, με τους συμμαθητές του νεαρού να δηλώνουν σοκαρισμένοι από το γεγονός. Δεν ξέρουμε αν θα είχαν την ίδια άποψη σε περίπτωση που βρίσκονταν οι ίδιοι στη θέση του 18χρονου.
Το ζευγάρι συναντήθηκε μπροστά από ένα κατάστημα υποδημάτων στο Σόχο και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν, πάντα πιασμένοι χεράκι-χεράκι, στο συγκεκριμένο σημείο, όπως ανέφερε μαθητής που ζήτησε να μην αποκαλυφθούν τα στοιχεία του, για ευνόητους λόγους.
''Περπατούσαν πιασμένοι από το χέρι και δεν έχαναν την ευκαιρία να κάνουν συχνές στάσεις για να φιληθούν'' αναφέρει ο ίδιος στη New York Post.
Η συνέχεια της μαρτυρίας του μαθητή, μας κάνει να έχουμε δεύτερες σκέψεις για τον ''τυχαίο'' εντοπισμό του καυτού ζευγαριού καθώς αναφέρει πώς ''είναι σίγουρα η πιο ελκυστική καθηγήτρια στο σχολείο, πάντα φορούσε ωραίες φούστες και έχει ένα τατουάζ στο σώμα της''.
Και μετά από αυτή την περιγραφή εμείς, δικαίως, αναρωτιόμαστε αν ο αυτόπτης μάρτυρας ήξερε πολλές λεπτομέρειες για μία απλή καθηγήτρια. Και πάλι, δικαίως, θα αναρωτηθούμε μήπως η 26χρονη καθηγήτρια ήταν ο κρυφός πόθος του αυτόπτη μάρτυρα. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ο Eric Arty δηλώνει πώς δεν είναι η καθηγήτρια στο βίντεο. Παραδέχεται ότι αυτός φιλά ένα κορίτσι, αλλά σε καμία περίπτωση τη Julie Warning.
Η καθηγήτρια από την πλευρά της αρνείται το περιστατικό και δηλώνει ότι εκείνη την ημέρα ήταν με φίλους της. ''Γνωρίζω τον Arty, είναι μαθητής μου, αλλά δεν υπάρχει ρομαντικό ειδύλλιο μεταξύ μας. Δεν είχα ποτέ σχέση μαζί του, όπως και με κανέναν από τους μαθητές μου. Αυτό είναι ανάρμοστο'' συμπληρώνει η ίδια.
Η 26χρονη καθηγήτρια δε θα αντιμετωπίσει καμία ποινική δίωξη γιατί ο Arty είναι ενήλικος, αλλά θα έχει πειθαρχικές κυρώσεις στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι έχει όντως ερωτική σχέση με τον 18χρονο.

http://www.kokoria.gr
ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ... VIDEO ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ... Δείτε το ! ! ! ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ... VIDEO ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ... Δείτε το ! ! ! Reviewed by Unknown on 02:43 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.