Βυθίστηκε UFO στη Βαλτική; – Κατάδυση στην άβυσσο για τη λύση του μυστηρίου

   
Ερευνητές έψαχναν να βρουν ναυάγιο από τον Πρώτο Παγκόσμιο πόλεμο όταν το ραντάρ εντόπισε ένα περίεργο μεταλλικό αντικείμενο διαμέτρου 60 μέτρων με μια «ουρά» 400 μετρών στο σκοτεινό βυθό ανάμεσα στη Σουηδία και τη Φινλανδία!
«Δεν ξέρουμε εάν πρόκειται για φυσικό φαινόμενο ή για περίεργο αντικείμενο αλλά τουλάχιστον θα δώσουμε ένα τέλος στα σενάρια. Ακούσαμε πολλά και διάφορα από πέρσι που εντοπίσαμε αυτό το περίεργο πράγμα στον βυθό. Από το ότι είναι ένα διαστημόπλοιο σαν το Millennium Falcon από τον πόλεμο των άστρων, μέχρι ότι ανακαλύψαμε μια πύλη για τα έγκατα της γης ή την κόλαση», δηλώνει ο δύτης Πίτερ Λίντμπεργκ λίγο πριν βουτήξει με την ομάδα του στον σκοτεινό βυθό της Βαλτικής.



Σε συνέντευξή του στο Fox News, ο δύτης παραδέχτηκε ότι όλη η ομάδα του Ocean Explorer έμεινε έκπληκτη γύρω από το σόναρ όταν ακριβώς έναν χρόνο πριν -ψάχνοντας ναυάγιο του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου- εντόπισε ένα περίεργο αντικείμενο, στρόγγυλο με μια μεγάλη ουρά, ακριβώς σαν το διαστημόπλοιο της ταινίας «Πόλεμος των Άστρων».

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες του ραντάρ, πρόκειται για ένα τεράστιο μεταλλικό αντικείμενο που έχει κολλήσει 300 πόδια κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, το οποίο είναι πανομοιότυπο με άλλο μικρότερο αντικείμενο που βρέθηκε 200 μέτρα μακριά.



«Θα χρησιμοποιήσουμε σόναρ για περισσότερες 3D εικόνες από τον βυθό. Θα στείλουμε ομάδα με δύτες και μία ρομποτική κάμερα ενώ θα συλλέξουμε δείγματα από διάφορα στρώματα της θάλασσας προκειμένου να τα εξετάσουμε για τοξικά και ραδιενέργεια», αποκαλύπτει ο δύτης ο οποίος πιστεύει ότι είτε πρόκειται για το πρώτο UFO που θα αναρτηθεί από βυθό είτε θα είναι ένας ακόμη τεράστιος βράχος της Βαλτικής.



«Το σόναρ δεν είναι φωτογραφική μηχανή και πολλές φορές δημιουργεί περίεργες εικόνες. Δεν είναι, λοιπόν, σαφές τί ακριβώς έχει καταγράψει αυτή τη φορά. Η δική μου γνώμη είναι ότι δεν θα βρουν τίποτα εκεί κάτω. Το πιθανότερο είναι να έρθουν αντιμέτωποι με έναν τεράστιο στρόγγυλο βράχο», δήλωσε ωστόσο στην Huffington Post ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Skeptical Inquirer, Μπέντζαμιν Ράντφορντ ο οποίος υπενθυμίζει πως η Βαλτική είναι θησαυρός για τους κυνηγούς ναυαγίων. Οι εκτιμήσεις μιλούν για 100.000 αντικείμενα θαμμένα στα βάθη της θάλασσας (δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια για την κατασκευή… τουριστικών υποβρυχίων).

iefimerida.gr
Βυθίστηκε UFO στη Βαλτική; – Κατάδυση στην άβυσσο για τη λύση του μυστηρίου Βυθίστηκε UFO στη Βαλτική; – Κατάδυση στην άβυσσο για τη λύση του μυστηρίου Reviewed by Unknown on 23:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.