ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ FIAT;


 
Σύνολο δέκα επιβάτες, αρκεί να υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών!

Δεν πρόκειται για ανέκδοτο, αλλά για ένα πραγματικό γεγονός, το οποίο θα θυμούνται για χρόνια οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής.

Όταν σταμάτησαν για έλεγχο στη Νέα Τρίγλια το μικρό, αλλά γεμάτο εκπλήξεις Fiat, δεν πίστευαν στα μάτια τους. Επέβαιναν δύο ημεδαποί 38 και 46 ετών και δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας 19 και 23 ετών. Μαζί τους, «συντροφιά» και έξι πρόβατα! Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα είχαν αφαιρέσει από κτηνοτροφική εγκατάσταση 31χρονου κτηνοτρόφου της περιοχής.

«Δύσκολα χωρούν τέσσερις άνθρωποι σε ένα τόσο μικρό αυτοκίνητο. Τους αξίζει ένα μπράβο που χώρεσαν μέσα και έξι πρόβατα» είπαν στο halkidikinews.gr κάτοικοι της Ν.Τρίγλιας, όπου η ευρηματικότητα των τεσσάρων επιβατών έχει γίνει ανέκδοτο στην ευρύτερη περιοχή.

Στο μεταξύ, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ζωοκλοπής, όπως επίσης και σε βάρος ενός ακόμα 28χρονου Αλβανού, ο οποίος αναζητείται.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 23χρονος υπήκοος Αλβανίας είχε εισέλθει λάθρα στην ελληνική επικράτεια και παρέμενε παράνομα σε αυτή.
Το γεμάτο εκπλήξεις φιατάκι κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκδικής, ενώ τα πρόβατα, μετά την επεισοδιακή τους βόλτα επέστρεψαν στο μαντρί.


του Θοδωρή Δούκα/
halkidikinews.gr
ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ FIAT; ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ FIAT; Reviewed by Unknown on 19:10 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.