Πωλείται το σπίτι όπου πέθανε η Amy Winehouse



Δέκα μήνες πέρασαν από τότε που η Amy Wuinehouse έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας της αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι στο οποίο βρέθηκε νεκρή. 
Μιλάμε για ...
την οικία στο Camden, όπου έζησε η Amy τα τελευταία χρόνια της ζωής της, και τη μέρα που ανακοινώθηκε η είδηση του θανάτου της, έσπευσαν χιλιάδες fans της ώστε να θρηνήσουν το χαμό της.
Πρόκειται για μια εντυπωσιακή κατοικία 233 τετραγωνικών, την οποία πουλά ο πατέρας της, για 2,7 εκατομμύρια λίρες, περίπου δηλαδή περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ.
Συνολικά, η οικία της τραγουδίστριας αριθμεί τρία εντυπωσιακά υπνοδωμάτια, τρία δωμάτια υποδοχής, αλλά και παράθυρα με θέα στους κήπους του σπιτιού, αλλά και στην Camden Square.
Παράλληλα, η οικία έχει αρχίσει ν΄ανακαινίζεται για τους μελλοντικούς της ιδιοκτήτες, τόσο από άποψη δομής όσο και διακόσμησης, ενώ παράλληλα θα μπουν νέα ηλεκτρικά, σύστημα θέρμανσης, καθώς και μια μεγάλη θολωτή οροφή στο μεγαλύτερο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, το οποίο και αποκαλείται… «Master Suite».
star
http://www.inthevip.gr
Πωλείται το σπίτι όπου πέθανε η Amy Winehouse Πωλείται το σπίτι όπου πέθανε η Amy Winehouse Reviewed by Unknown on 12:45 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.