Σεφ μαγείρεψε τα γεννητικά του όργανα!

Σεφ μαγείρεψε τα γεννητικά του όργανα! : Στην Ιαπωνία έχουμε ακούσει ότι τρώνε από φύκια και ωμά ψάρια μέχρι… φίδια! Ότι θα τολμούσαν όμως να δοκιμάσουν και τα… γεννητικά όργανα ενός τρελού  
Στην Ιαπωνία έχουμε ακούσει ότι τρώνε από φύκια και ωμά ψάρια μέχρι… φίδια!
Ότι θα τολμούσαν όμως να δοκιμάσουν και τα… γεννητικά όργανα ενός τρελού σεφ και «άφυλου» όπως αυτοχαρακτηρίζεται, δεν το περιμέναμε!

Ο σεφ Mao Sugiyama αποφάσισε να αφαιρέσει, να μαγειρέψει και να σερβίρει τα γεννητικά του όργανα σε πολυτελές εστιατόριο και μάλιστα το έγραψε και στο twitter του.

«Προσφέρω τα γεννητικά μου όργανα (πέος, όρχεις, όσχεο) σαν γεύμα έναντι 100.000 γεν. Θα τα ετοιμάσω και θα τα μαγειρέψω όπως επιθυμεί ο αγοραστής σε μέρος που θα υποδείξει».

Μετά από λίγες μέρες ο 22χρονος σεφ, υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης των γεννητικών οργάνων και στη συνέχεια τα μοίρασε σε πέντε ενδιαφερόμενους. Φυσικά όχι σκέτα αλλά γαρνιρισμένα με μανιτάρια και μαϊντανό. Διαφορετικά τι μάγειρας θα ήταν;

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες οι οποίες αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, δεκάδες άτομα πήγαν στο εστιατόριο να δουν την… πρωτότυπη «συνταγή», ωστόσο μόνο 5 δοκίμασαν . Οι υπόλοιπο αρκέστηκαν σε πιάτα με βάση το κρέας κροκόδειλου.

Η… εμετική είδηση έχει προκαλέσει διαφορετικές αντιδράσεις στην Ιαπωνία. Ωστόσο, οι ιαπωνικές αρχές ανέφεραν πως όλα έγιναν νόμιμα καθώς δεν υπάρχει στη χώρα νόμος κατά του κανιβαλισμού. Απίστευτο!

Σεφ μαγείρεψε τα γεννητικά του όργανα! Σεφ μαγείρεψε τα γεννητικά του όργανα! Reviewed by Unknown on 13:28 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.