Κινέζος δισεκατομμυριούχος αναζητά σύζυγο: μόνο παρθένες δεκτές

Η πιθανότητα γάμου με έναν από τους έντεκα υποψήφιους γαμπρούς έκανε πολλές γυναίκες να κάνουν αιτήσεις, γράφει το world crunch...
Από τις αρχικά 2800 νύφες επιλέχθηκαν οι 320 επικρατέστερες για μια πρώτη συνέντευξη στο ξενοδοχείο Garden Hotel της πόλης Guangzhou.

Η συνέντευξη έχει πέντε βήματα: πρώτα ερευνάται η εξωτερική εμφάνιση κάθε κυρίας. Ένας πλαστικός χειρουργός είναι μέλος της ομάδας για να βεβαιώσει ότι η υποψήφια δεν έχει βελτιώσει τεχνητά την εμφάνισή της. Μετά ερευνάται η προσωπικότητά της και η ψυχολογίας της, το πρόσωπο και η φυσιογνωμία της παίζουν μεγάλο ρόλο. Τα ταλέντα της και η ανατροφή της ζυγίζονται και μετά ερωτάται για τις απόψεις της για την ζωή μέσα σε γάμο.

Το γραφείο που ανέλαβε το παζάρι ζήτησε νύφες ηλικίας μεταξύ 18 και 28, με ύψος 160 με 175 εκατοστά, με πτυχίο και εξαιρετικής εμφάνισης.

Ο γαμπρός που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση όμως ήταν ένας διαζευγμένος άντρας, άνω των 40, ο οποίος ζήτησε γυναίκα χωρίς προηγούμενη σεξουαλική ζωή. Οι περισσότερες γυναίκες αποδέχτηκαν το αίτημα και συμφώνησαν να υποστούν ιατρική εξέταση προκειμένου να το αποδείξουν. Μια κοπέλα δήλωσε «δεν είναι δύσκολο να επισκευαστεί ο υμένας. Μια τέτοια εξέταση δεν έχει και πολύ νόημα.»


Κινέζος δισεκατομμυριούχος αναζητά σύζυγο: μόνο παρθένες δεκτές Κινέζος δισεκατομμυριούχος αναζητά σύζυγο: μόνο παρθένες δεκτές Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.