10 ΑΣΤΕΙΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 
1. Οι γυναίκες είναι απρόβλεπτες. Πριν τον γάμο ονειρεύονται ένα άντρα, μετά τον γάμο τον υποπτεύονται και μετά τον θάνατο του τον σέβονται..
2. Κάποτε κάποιος άντρας είπε σε μια γυναίκα πως την αγαπάει και ότι θα περνούσε ακόμα και μέσα από την κόλαση γι’ αυτήν. Παντρεύτηκαν..και τώρα περνά μέσα από την κόλαση.

3. Ένας άντρας έβαλε μια αγγελία με τίτλο: «Ζητείται σύζυγος». Την επόμενη μέρα, λαμβάνει εκατοντάδες γράμματα. Όλα έλεγαν το ίδιο πράγμα: «Πάρε τη δική μου».

4. Όταν ένας άντρας ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου του στη γυναίκα του μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα: Είτε το αυτοκίνητο είναι καινούργιο, είτε η γυναίκα.

5. Είναι εύκολο να καταλάβετε εαν ένας άντρας είναι παντρεμένος ή οχι. Άπλα παρακολουθήστε τον να οδηγεί καθώς κάθεται μια γυναίκα δίπλα του. Εαν και τα δυο του χέρια είναι στο τιμόνι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι παντρεμένος.

6. Ένας άντρας έλαβε ένα γράμμα από απαγωγείς. Το γράμμα έλεγε: «Εάν δεν μας υποσχεθείτε ότι θα μας στείλετε $100,000 έχετε το λόγο μας ότι θα απαγάγουμε τη γυναίκα σας.» Ο άντρας τους απάντησε: «Φοβάμαι πως δεν μπορώ να κρατήσω την υπόσχεση μου, αλλά ελπίζω να κρατήσετε τη δική σας..»

7. «Τι συμβαίνει; Φαίνεσαι λυπημένος.»

«Έχω προβλήματα με την γυναίκα μου.»

«Τι έγινε;»

«Είπε πως δεν θα μου μιλούσε για 30 μέρες.»

«Μα, αυτό θα έπρεπε να σε κάνει χαρούμενο.»

«Με έκανε, αλλά σήμερα είναι η τελευταία μέρα..»

8. Όταν η γυναίκα είναι 18 είναι σαν μπάλα ποδοσφαίρου, 22 άντρες την κυνηγούν. Όταν είναι 28 είναι σαν μπάλα καλαθόσφαιρας, την κυνηγούν 10 άντρες. Όταν είναι 38 είναι σαν μπάλα του γκολφ, μόνο ένας άντρας ασχολείται μαζί της. Όταν είναι 48 είναι σαν μπάλα του ping pong, 2 άντρες προσπαθούν να την σπρώξουν ο ένας στον άλλο.

9. Στην αρχή της δημιουργίας του κόσμου, ο Θεός έπλασε τη γη και ξεκουράστηκε. Μετά ο Θεός έπλασε τον άντρα και ξεκουράστηκε. Μετά ο Θεός έπλασε τη γυναίκα. Από τότε, ούτε ο Θεός ούτε ο άντρας ξεκουράστηκαν.

Και τέλος..

10. Όταν ο άντρας είναι 20, είναι σαν καρύδα, έχει τόσα να προσφέρει μα δίνει τόσο λίγα. Όταν είναι 30, είναι σαν άγριο φρούτο, επικίνδυνο αλλά νόστιμο. Όταν είναι 40, είναι σαν καρπούζι: μεγάλο, στρογγυλο και χυμώδες. Όταν είναι 50, είναι σαν μανταρίνι, η σεζόν του έρχεται μια φορά το χρόνο. Όταν είναι 60, είναι σαν σταφίδα, αποξηραμένη, ρυτιδομένη και φτηνή.

10 ΑΣΤΕΙΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 10 ΑΣΤΕΙΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Reviewed by Unknown on 21:51 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.