ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!!! KAI ΑΛΛΟ UFO ΣΧΗΜΑΤΟΣ V ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ;;;

Καθημερινά, απλοί άνθρωποι  ξοδεύουν ώρες παρατηρώντας σπιθαμή προς σπιθαμή φωτογραφίες από τους δορυφόρους και τα τηλεσκόπια, προκειμένου να εντοπίσουν "αυτά" που συστηματικά αποκρύπτονται ή δεν "εντοπίζονται" από τους ιθύνοντες.
 Το worldjudge2012 είναι σε επικοινωνία με αυτούς τους ανθρώπους προκειμένου να σας μεταφέρει πληροφορίες και να σας δημιουργήσει το έναυσμα να ψάξετε και εσείς την αλήθεια.   Δεν είναι δυνατόν όλα να τα αποδίδουμε σε μετεωρολογικά μπαλόνια,  στον πλανήτη Αφροδίτη, σε αντικατοπτρισμούς, φωτοβολίδες  ή αντανακλάσεις του φακού.  Τα δεδομένα μιλάνε από μόνα τους.  Το ερώτημα  είναι, είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε τα νέα δεδομένα ή μας αρέσει το σπήλαιο του Πλάτωνα;




Σήμερα καινούριο άγνωστο αντικείμενο (επίσης τεράστιου μεγέθους)  εντοπίσθηκε σε μία από τις φωτογραφίες του Solar Dynamic Observatory.   


Σημείωση: To ερυθρό χρώμα δεν ανταποκρίνεται στο πραγματικό χρώμα που έχει το αντικείμενο μια και η φωτογραφία έχει συγκεκριμένο φίλτρο από συγκεκριμένο τηλεσκόπιο το AIA (Αtmospheric Imaging Assembly) περισσότερα κοιτάξτε http://aia.lmsal.com/.



 
 
 
http://worldjudge2012.blogspot.com
ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!!! KAI ΑΛΛΟ UFO ΣΧΗΜΑΤΟΣ V ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ;;; ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!!! KAI ΑΛΛΟ UFO ΣΧΗΜΑΤΟΣ V ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ;;; Reviewed by Unknown on 13:22 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.