ΗΠΑ: Συλλήψεις "χακεράδων", από το FBI, συλλήψεις και σε Αγγλία και Ολλανδία - Σύνολο, 21 άτομα πιθανόν της ομάδας "Ανώνυμοι"


Δ
εκαέξι άτομα συνέλαβε το FBI στις ΗΠΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε χθες το βράδυ, και τα οποία, μετά από έρευνα φέρονται να ανήκουν στην ομάδα των πειρατών της πληροφορικής με τον τίτλο "Ανώνυμοι". Την ίδια ημέρα έγιναν πέντε ακόμη συλλήψεις από τη βρετανική και την ολλανδική αστυνομία, ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορούμενων ως χάκερ σε 21.
 

Σχετικά με τις χθεσινές συλλήψεις σε αμερικάνικο έδαφος πάντως, εκπρόσωποι του FBI αλλά και του υπουργείου Δικαιοσύνης, αναφέρθηκαν στη δράση των χάκερ στην ιστοσελίδα PayPal και τόνισαν ότι πρόκειται για επιχείρηση της ομάδας "Ανώνυμοι".



http://www.e-typos.com
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com
ΗΠΑ: Συλλήψεις "χακεράδων", από το FBI, συλλήψεις και σε Αγγλία και Ολλανδία - Σύνολο, 21 άτομα πιθανόν της ομάδας "Ανώνυμοι" ΗΠΑ: Συλλήψεις "χακεράδων", από το FBI, συλλήψεις και σε Αγγλία και Ολλανδία - Σύνολο, 21 άτομα πιθανόν της ομάδας "Ανώνυμοι" Reviewed by Unknown on 15:35 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.