Σοκαριστικό βίντεο από αστυνομικό περιστατικό στο Σαν Φρανσίσκο..


Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο το οποίο δείχνει έναν άνδρα να αιμορραγεί αφού έχει πυροβοληθεί από αστυνομικούς σε δρόμο του Σαν Φρανσίσκο γιατί όπως λέγεται δεν είχε πληρώσει εισιτήριο στο λεωφορείο. Το βίντεο περιέχει πολύ σκληρές σκηνές!



Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου 16/07 στο Σαν Φρανσίσκο. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 19χρονος ο οποίος πέθανε στο πεζοδρόμιο αβοήθητος, οπλοφορούσε.
Εκρπόσωπος της αστυνομίας υποστήριξε οτι το περιστατικό έγινε οταν ο νεαρός κατά την διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων από αστυνομικούς σε λεωφορείο βρέθηκε να μην έχει πληρώσει το αντίτιμο των 2 δολαρίων. Τον κατέβασαν από το λεωφορείο αλλά εκείνος κατάφερε να τους ξεφύγει.
Κατά την διάρκεια της καταδίωξης οι αστυνομικοί υποστηρίζουν οτι εκείνος τους πυροβόλησε και με την σειρά τους ανταπέδωσαν τα πυρά. 
Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες λένε άλλη ιστορία. Οτι ο νεαρός την ώρα που έτρεχε είχε τα χερια του σηκωμένα στον αέρα και δεν κρατούσε όπλο. Και μέχρι σήμερα ακόμα να βρεθεί το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τους αστυνομικούς.... 
Ο νεαρός αιμορραγούσε για ώρα πεσμένος αβοήθητος στο πεζοδρόμιο, άοπλος και με τους αστυνομικούς να έχουν συνεχώς προτεταμένα τα όπλα εναντίον του λες και ήταν ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στον κόσμο!
Τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα πέθανε!






www.eglimatikotita.gr
Σοκαριστικό βίντεο από αστυνομικό περιστατικό στο Σαν Φρανσίσκο.. Σοκαριστικό βίντεο από αστυνομικό περιστατικό στο Σαν Φρανσίσκο.. Reviewed by Unknown on 22:13 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.